ÜNLÜ SPA BLOGGERI SWISSOTEL’İN KONUĞU

  • 0
  • 818
ÜNLÜ SPA BLOGGERI SWISSOTEL’İN KONUĞU
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in bilinirliğini arttırmak adına birçok projede ön sırada yer alan Swissotel Büyük Efes, uluslararası basın mensuplarını ve  dünyaca ünlü blogger’ları İzmir’de ağırlamaya devam ediyor. Otelin son konuğu ise uluslararası Spa yazalarından Kanadalı yazar Anne Dimon oldu.

Swissotel’in ekibiyle Kemeraltı, Alsancak, Tarihi Asansör, Çeşme ve Efes Harabelerini gezen aynı zamanda otelin Spa ve sağlık merkezi Pürovel Spa &Sport’u deneyimleyen Spa yazarı, ilk kez geldiği İzmir’e hayran kaldığını ifade etti. 
 
Gerçekleştirmekte oldukları uluslararası basın gezileriyle İzmir’in dünyaya tanıtılması konusunda önemli aşamalar kaydettiklerini dile getiren Swissotel Büyük Efes’in Genel Müdürü H.Rıza Elibol, İzmir’in tanıtımı için gerçekleştirdikleri bu faaliyetlerin meyvelerini İzmirliler olarak almaya başladıklarının en büyük göstergesinin otellerin doluluk oranlarındaki artış olduğunu belirtti. Dimon ile ilgili bilgi veren Elibol, “20 yıldır dünyanın birçok ülkesinde yer alan Spa ve sağlık merkezlerini  gezerek edindiği deneyimleri dijital ve  basılı mecralarda paylaşan Kanadalı Editör, Yazar ve Gazeteci Dimon, gazetecilik mesleğinden önce kendi Halkla İlişkiler şirketini yönetiyordu. Spa ve sağlık alanındaki yazıları ve önerileriyle sosyal medyada on binden fazla takipçisi olan Anne Dimon, alanında otorite olarak kabul ediliyor.”dedi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv