Urla Belediye Spor Süper Amatör' e yükseldi

Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu,  1461 Trabzon Spor Kulübü' nün yaptığı itirazı yerinde görmedi.Urla Belediye Spor, Beydağ Belediye Spor, Gaziemir Gençlerbirliği ve Yeşilyurt Spor Kulüblerinin İzmir  süper amatör ligde mücadele edeceklerini belirtti. 

  • 0
  • 1.091
Urla Belediye Spor Süper Amatör' e yükseldi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bahri Karataş ( KHA)
İzmir Çetin Zengin İzmir 1.Amatör Ligde mücadele eden Beydağ Belediye Spor  Urla Belediye Spor,Gaziemir Gençlerbirliği ve Yeşilyurt Spor takımları bir birileriyle maç yapmadan bir üst lige süper amatör lige yükseldi.

Son dakikada çıkan olaylar nedeniyle 1461 Trabzon Spor Kulübü, hakem tarafından iptal edilen maç nedeniyle hakkının yenildiğini, süper amatöre çıkma maçlarında yarı finalde yer almaları gerekirken, diskalifiye edildiklerini, haklarının geri verilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu na itiraz etti. İtirazı inceleyen kurul talebi reddetti.

İtiraz nedeniyle bir üst lige çıkmak için 2 aydır maç yapmak için bekleyen, Beydağ Belediye Spor  Urla Belediye Spor,Gaziemir Gençlerbirliği ve Yeşilyurt Spor Kulübü, İzmir Amatör Spor Kulübü yöneticileri  ( ASKF) ortak dilekçe verdi. Dört takım yöneticisi , uzun zaman geçtiğini ve futbolcuları bir araya getirmenin zor olduğunu, bu nedenle 4 takımında üst lige çıkarılması gerektiği yönünde talepte bulundu. 

ASKF Başkanı Efkan Muhtar, dört takımının bir üst lige çıkmaları içi verdikleri  dilekçelerini TFF' ye gönderdi. Dilekçeleri değerlendiren TFF Disiplin Kurulu, talebi yerinde gördü.  Urla Belediye Spor, Beydağ Belediye Spor , Gaziemir Gençlerbirliği- Yeşilyurtspor' un maç yapmadan bir üst lige çıkmalarına karar verdi. Dört takımın süper amatöre yükselmesi büyük bir sevinçle karşılandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv