Urla hedef büyüttü

2023-2024 sezonunun tamamlanması ile birlikte yeni sezon için çalışmalara başlayan İzmir’in tek kadın basketbol takımı olan Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Erman Umdu hedef büyülttüklerini ve yeni sezon için daha iddialı olduklarını bildirdi.

  • 0
  • 678
Urla hedef büyüttü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in tek kadın basketbol takımı olan Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü 2024-2025 sezonu hazırlıklarına erken başladı. 2023-2024 sezonunun tamamlanması ile birlikte yeni sezon için çalışmalara başlayan yeşil beyazlı ekipte Başkan Erman Umdu hedef büyülttüklerini ve yeni sezon için daha iddialı olduklarını bildirdi.

Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Erman Umdu yaptığı açıklamasında; “77 yıllık bir kulüp olan Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü olarak Basketbol, Voleybol, tekvando, bilardo gibi şubelerde ülke sporuna hizmet ediyoruz. Kadın Basketbol takımımız Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele ediyor. Takımımız İzmir’in tek Kadın Basketbol takımı. İzmir’i, Yarım adayı temsil ediyor. 2023-2024 sezonunda üç oyuncumuz yaşadıkları sakatlıktan dolayı ameliyat olmak zorunda kalarak sezonu kapatı. Bir oyuncumuzda 2 ay parkelerden uzak kaldı. Yaşanan sakatlıklara ve zorlu ekonomik şartlara rağmen birinci lig hedefimize emin adımlarla yürüdük. Bu zor sezonda birlikte görev yaptığım Yönetim Kuruluna, yönetici gibi çalışan teknik ekibimize, sahada gerekli özveriyi gösteren tüm oyuncularımıza ve en önemlisi bizleri yalnız bırakmayan maddi ve manevi destek veren tüm Urla’ya ve mülki erkana teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Başkan Umdu “Yeniden yapılandıklarını da dile getirerek; “2024-2025 sezonu için çalışmalara şimdiden başladık. İzmir’in tek kadın takımı olarak daha güzel başarılara imza atmak istiyoruz ve atacağız. Yeterki Urla’nın, İzmir’in desteği, gücü yanımızda olsun” diye konuştu. Bahri Karataş/ KHA

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv