Urla Teröre Sessiz Kalmadı

  • 0
  • 465
Urla Teröre Sessiz Kalmadı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Son zamanlarda artan terör olaylarına Urla’dan tepki geldi. Urla Cumhuriyet Meydanında düzenlenen basın açıklaması ile Urlalılar, teröre lanet okudu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Urla Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen basın açıklamasına ayyıldızlı forması ve şapkasıyla katılan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın yanı sıra siyasi partililer, sivil toplum örgütleri ve Urla halkı katıldı. 26 Ağustos Büyük Taarruz’un yıl dönümünde gerçekleşen “teröre lanet” basın açıklamasını Atatürkçü Düşünce Derneği Urla Şube Başkanı Hüseyin Günyel yaptı.

Neredeyse her gün gelen şehit haberleri ile ülkenin terör bataklığına batmış olduğunu belirten Günyel, Büyük Taarruzun yıl dönümünde terörü lanetlemek için bir araya gelmemizin bizim için utanç verici olduğunu vurguladı.  Başkan Günyel konuşmasında; “Bölücü terör örgütünü bitireceğimize ve bir sonraki 26 Ağustos günü Büyük Taarruzu kutlamak için toplanacağımıza inanıyorum” dileklerinde bulundu.
Büyük Türk Bayrağı açan Urlalı vatandaşlar, Türkiye Cumhuriyetinin bölünmezliği ve Atatürk İlke ve İnkilaplarından hiçbir zaman vazgeçilmeyeceğine dair sloganlar atarak, basın açıklaması sonunda hep birlikte “Gençliğe Hitabe” okudular.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv