Urla' ya fotomodel Amerikalı oyuncu

Urla Gençlik Spor Kulübü bayan basketbol takımı yeni Amerikalı oyuncu Akilah Bethel ile anlaştı. En son savaşın yaşandığı Ukranya' nın Dinamo- NPU bayan basketbol takımında oynayan 1.83 boyundaki guard oyuncusu, ayrıca fotomodellikte yapıyor.

  • 0
  • 936
Urla' ya fotomodel Amerikalı oyuncu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bahri Karataş ( KHA)
Urla Gençlik Spor Kulübü bayan basketbol takımı yeni Amerikalı yuncu Akilah Bethel ile anlaştı. En son savaşın yaşandığı Ukranya' nın Dinamo- NPU bayan basketbol takımında oynayan 1.83 boyundaki guard oyuncusu, ayrıca fotomodellikte yapıyor.

Eski ABD' li oyuncuları Caitlin Mikayla Jenkins ile yaşanan problem sonucu yollarını ayıran Urla Gençlik Spor Kulübü bayan basketbol takımı, yeni yabancı oyuncu arayışına girdi. Yeşil beyazlı kulüp yönetimi çeşitli ülkelerde oynayan ve en son Rus' ya ile savaş yasayan Ukranya'nın Dinamo- NPU takımında forma giyen  29 yaşındaki Akilah Bethel ile sezon sonuna kadar anlaştı. 

Son iki maçına ABD' li oyuncusu olmadan çıkan ve ligde düşme korkusu yaşayan Urla Gençlik Spor Kulübü bayan basketbol takımı, yeni oyuncusu ile güç kattı.11 numaralı fomayı giyecek olan güzel oyuncu Bethel,ayrıca  fotomodellik de  yapıyor.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv