Urla 'ya Gourmet Express

Konsept mağaza anlayışı ile hizmet verecek olan "Gourmet Express" Urla Yelaltı Mahallesi’nde açıldı.

  • 0
  • 490
Urla 'ya Gourmet Express
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Konsept mağaza anlayışı ile hizmet verecek olan "Gourmet Express" Urla Yelaltı Mahallesi’nde açıldı.  Açılışa İzmir eski milletvekili –eski Urla Belediye Başkanı Bülent Baratalı, işadamı Bedri Kurtuluş, eski Galatasaraylı Yekta Kurtuluş, eski milli kaleci Malik Gençalp, kaleci Egemen Gençalp, eski Altınordu kaptanı Yusuf Büküşoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Sedat Saatçi, Ece Karabina ve Serdar Kaan Saatçi ile birlikte işlerinin başında olduklarını belirten Gourmet Express sahiplerinden Kaan Karabina, "Mağazamızda organik ürünleri sunmak en büyük arzumuzdu ve bunu gerçekleştirdik, bu organik ürünleri bilhassa o bölgelere giderek temin etmekte, müşterimize sunmaktayız. Çocukları ile birlikte gelen aileleri, Türk futboluna damga vuran sporcuları açılışımızda görmek bizi mutlu etti” dedi.

Bülent Baratalı ise Urla'nın eskiden Çeşme'ye gidilirken içinden geçilen bir yer olduğunu belirterek “Ama çalışmalarımızla Urla dünyaca tanınan bir kent oldu. Böyle güzel mağazalar açarak istihdam yaratırken aynı zamanda da Urla'nın marka olmasını sağlıyorlar, onları tebrik ediyorum" diye konuştu.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

Flamingo Doğa Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

24 muhtara teşekkür plaketi

Mesaimin son saatine kadar çalışmaya devam

Seferihisar’a 2,5 milyar liralık yatırım

Kadın Danışma ve Sığınma Evi tamamlandı

Arşiv