USTA AYAKLARDAN GOL YAĞMURU

  • 0
  • 1.816
Yazı Boyutu:

Aliağa Masterler Derneği’nin Aliağa Spor Kulübünün desteğiyle düzenlediği “Aliağa Masterler 2012 Futbol Dostluk Turnuvasında kazanan dostluk oldu.  Hafta sonunda Aliağa Belediyesi Viking Spor Tesislerinde gerçekleşen turnuvaya Aliağa, Antalya, Manisa ve Foça Masterleri katıldı.
 
Antalya, Manisa, Foça ve Aliağa Masterler takımlarının mücadele ettiği turnuvada usta kramponların mücadelesi birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Aliağa 2012 Masterler Futbol Dostluk Turnuvası”nın şampiyonu Aliağalı Masterler oldu. Aliağa Belediyesi Vikper Spor Tesislerinde düzenlenen turnuvanın ilk gününde Aliağa Masterler rakibi Antalya AFSAD Masterleri 6-2’lik skorla geçerken günün ikinci maçında ise Manisa Masterler rakibi Foça Masterleri 5-2’lik skorla geçerek final oynamaya hak kazandı.
Turnuvanın ikinci gününde final maçında Aliağa Masterler ve Manisa Masterler ile 2-2 berabere kalmasına rağmen averaj ile şampiyon olurken Manisa Masterler turnuva ikincisi oldu. Günün son maçında ise Antalya Masterler ile Foça Masterler üçüncülük için karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 3-0’lık skorla galip ayrılan Antalya Masterler turnuva üçüncüsü olurken Foça Masterler ise turnuva dördüncüsü oldu.

MASTERLER DOSTLUK YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
Turnuvanın ilk gün akşamında düzenlenen dostluk yemeğinde konuşan Aliağaspor Kulübü ve Aliağa Masterler Derneği Başkanı Uğur Eren sporla iç içe yaşamaya devam ettiklerini belirterek “40 yaş üzeri futbolcular olarak büyük bir mücadele örneği veriyor ve her yaşta sporun en güzel şekilde yapılabildiğini ispatlıyoruz. Bu turnuvalarda edindiğimiz dostluklar bize ayrı bir zenginlik katıyor. Aliağa Masterler olarak ilkini gerçekleştirdiğimiz bu turnuvayı geleneksel hale getirmek istiyoruz. Turnuvamıza katılan tüm takımları skorlar ne olursa olsun dostların şampiyonu ilan ediyoruz.” dedi.
 
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’un başarı dileklerini ileten mesajının da okunduğu gecede Uğur Eren; turnuvaya katılan Antalya Sportif Faaliyetler Derneği (ASFAD) Başkanı Ayhan Dolma’ya, Manisa Masterler Derneği Başkanı Hüseyin Kayhan’a ve Foça Belediyesi Masterleri kaptan ve çalıştırıcısı Necati Vural’a hatıra şilti, Aliağa’nın tanıtım broşürleri ve Aliağa yöresi ürünlerinden oluşan set armağan etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv