UYGUR BOMBARDIMANI

  • 0
  • 2.263
Yazı Boyutu:

Türk Tiyatrosu’nun duayen ismi Nejat Uygur’un kendisi gibi tiyatrocu oğulları Süheyl ve Behzat Uygur sergiledikleri iki oyunla Karşıyaka’yı kahkahaya boğdu. Karşıyaka Belediyesi’nin organizasyonunda iki gece farklı oyunlarla Bostanlı Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Uygur kardeşler duydukları memnuniyeti “Karşıyaka seyircisi bizim için her zaman özel oldu” diye dile getirdi.
 
Karşıyaka Belediyesi’nin ücretsiz olarak Karşıyakalılarla buluşturduğu etkinliğin ilk gecesinde Uygur kardeşler, “Benimle Oynar mısın?” isimli oyunda birbirine zıt karakterlere sahip iki kardeşin komik hikayesini sahneye taşıdı.  Dağınık bir hayatı olan, eğlence hayatına düşkün günümüzün gençliğinin mizahi bir tiplemesi olan Muttalip’in hayatı saf kardeşi Muzdarip'in ailesinden kaçarak yanına taşınmasıyla tamamen değişir. Çılgın komşular, asabi baba, duygusal bir anne ve değişik karakterlerde olup günümüzde karşımıza çıkacak olan veya çıkan tiplemeleri içinde barındıran bol kahkahalı oyun seyirciden de tam not adı.
 
Süheyl ve Behzat Uygur ikinci gece ise, “Komedi Komedi” isimli oyunla izleyenlerin karşısına çıktı. Babaları Nejat Uygur’un unutulmaz oyunlarından bir kolaj yapan Uygur kardeşler Bostanlı Açıkhava Tiyatrosu’nu ikinci gece de kahkahaya boğdu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu Performansıyla Unutulmaz Anlar Yaşattı

Arşiv