‘’Uygur Kardeşler’’geçti

  • 0
  • 1.033
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında halkla buluşturduğu Uygur Tiyatrosu, Bayraklı’da 2 gece üst üste ‘’kahkaha tufanı’’  akşamları yaşattı..

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin “Benimle Oynar mısın” adlı oyunu ilk gece Onur Mahallesi Atatürk Açık Hava Tiyatrosu’nda ve Smyrna Meydanında sahneledi.Yaklaşık iki saat sahnede kalan usta tiyatrocular izleyenlere kahkaha tufanı estirdiler.
Birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerle Ramazan ayını renklendiren Bayraklı Belediyesi, iftar sonrasında Türk Tiyatrosu’nun usta oyuncuları Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin oyununu Bayraklılar’ın beğenisine sundu. İki kardeşin başından geçen komik olayları anlatan oyunu büyük bir kalabalık izledi. Tiyatro severlerin büyük beğenisini toplayan oyunda ayrıca Tuncay Kaynak, Önder Keskin, Desen Uygur, Duygu Paracıklıoğlu ve Nurten İnan’dan oluşan güçlü bir oyuncu kadrosu rol aldı.

Bol Alkış Bol Kahkaha
Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu Bayraklı’da sevenleriyle buluşturdu. Yükselen alkışların kahkahalara karıştığı gecede, oyunu alanın etrafından ve balkonlardan izleyenlerin olduğu gözlendi.Bayraklı’da farklı ramazan gecelerinin özel ismi Uygur Kardeşler oldu.

Bayraklı Başka Güzel
Behzat Uygur’’ tiyatromuz adına Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a bizleri buluşturduğu için,tiyatroyu sizlerin ayağına kadar getirmek önemli onun içinde ayrıca başkanımız Hasan Karabağ’a teşekkür ederiz’’diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

​​​​​​​19 Mayıs, Bir Meydan Okuyuştur

Başkan Kınay Gülsima için koşacak

Yok olma noktasından kurtuluşa

Cumhuriyetimizin umudu ve geleceği gençlikte

Karşıyaka’dan Türkiye’ye örnek iş birliği

19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutlayacak

Arşiv