Uygur Kardeşlerden kahkaha tufanı

  • 0
  • 957
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında halkla buluşturduğu Uygur Tiyatrosu, bol kahkahanın olduğu eğlenceli bir ramazan akşamı yaşattı.  Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin “Benimle Oynar mısın” adlı oyunu belediye konferans salonunda sahnelendi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan usta tiyatrocular salonda kahkaha tufanı estirdiler. Büyük keyifle oyunu izleyen Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, oyunun bitiminde usta oyuncuları ayakta alkışladı.
 
Birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerle Ramazan ayını renklendiren Çiğli Belediyesi, iftar sonrasında Türk Tiyatrosu’nun usta oyuncuları Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin oyununu Çiğlilierin beğenisine sundu. İki kardeşin başından geçen komik olayları anlatan oyunu büyük bir kalabalık izledi. Belediye tarafından ikram edilen şerbet ve limonata ile serinleyen tiyatro severlerin büyük beğenisini toplayan oyunda ayrıca Tuncay Kaynak, Önder Keskin, Desen Uygur, Duygu Paracıklıoğlu ve Nurten İnan’dan oluşan güçlü bir oyuncu kadrosu rol aldı.
 
Oyunu büyük zevkle izleyen Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Ramazan ayında farklı kültürel değerleri yaşatmaya ve halkla buluşturmaya özen gösterdiklerini vurguladı.  Uygur tiyatrosunun başarılı işlere imza attığını ve halktan da büyük takdir topladığını belirten Başkan Solak, “Uygur tiyatrosuyla daha önce de çok kez bir araya geldik. Bizleri kahkahalara boğan Uygur kardeşler ve başarılı ekiplerini gönülden kutluyorum. Kendilerini yılda en az iki kez ilçemizde görmek istiyoruz. Ramazan ayını coşkuyla kutlamaktan, öz kültürümüzü yaşatmaktan memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Arşiv