UYGUR KARDEŞLERLE KAHKAHA TUFANI BU GÜN VE YARIN

  • 0
  • 1.080
Yazı Boyutu:

Uygur kardeşler iki ayrı oyunla Karşıyaka’da sevenlerin karşısına çıkıyor. Karşıyaka Belediyesi tarafından organize edilecek gösterimlerde  Behzat-Süheyl Uygur kardeşler hem güldürecek hem de eğlendirecek. Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda  11 ve 12 Temmuz 2012 tarihlerinde sahnelenecek oyunlar halka açık ve ücretsiz sahnelenecek.
 
11 Temmuz Saat 20.30’da “Benimle Oynar mısın?” adlı oyun, 12 Temmuz 2012 Saat 20.30’da ise “Komedi Komedi” adlı oyunun sahneleneceğini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Karşıyaka Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya her zaman sahip çıkıyoruz. Uygur kardeşler de babalarının izinde ülkemizde tiyatroyu ayakta tutmaya çalışan sanatçılarımızdan. Karşıyakalılar olarak onları izlemekten onur duyacağız. Tüm tiyatro severleri bekliyoruz.” dedi.
 
“Benimle Oynar mısın?” adlı oyun iki farklı karekterlerdeki kardeşin komik yaşantılarını anlatmaktadır. Dağınık bir hayatı olan, eğlence hayatına düşkün günümüzün gençliğinin mizahi bir tiplemesi olan Muttalip’in hayatı saf kardeşi Muzdarip'in ailesinden kaçarak yanına taşınmasıyla tamamen değişir. Çılgın komşular, asabi baba, duygusal bir anne ve değişik karakterlerde olup günümüzde karşımıza çıkacak olan veya çıkan tiplemeleri içinde barındıran bol kahkahalı oyun güzel bir vodvil örneğidir. Ayrıca günümüzde yok olmaya başlayan aile birlikteliği örf ve adetlerimizi bize tekrar tekrar hatırlatan “Benimle Oynar mısın? “ da çok gülecek aynı zamanda kimi duygusal sahnelerde de gözyaşlarınızı tutamayacaksınız...
 
“Komedi Komedi “ adlı oyun ise Uygur kardeşler babaları Necat Uygur’un oyunlarından örnekler sunacak. Türk Tiyatrosu’nun unutulmayacak sanatçılarından olan Necat Uygur’un büyük gişe başarıları elde etmiş Vodviller’den uyarlanan “Komedi Komedi” adlı oyun da izleyenlerine keyifli anlar yaşatacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Arşiv