UZAY KAMPI YAZA HAZIRLANIYOR

  • 0
  • 608
UZAY KAMPI YAZA HAZIRLANIYOR
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2015 - 2016 Eğitim Öğretim yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde Uzay Kampı Türkiye’nin yaz dönemi kamp hazırlıkları son hızıyla devam ediyor. 7-15 yaş grubu arasındaki öğrenciler için birbirinden ilginç, eğlenceli ve eğitsel aktiviteler hazırlayan kamp, program seçeneklerine son olarak “Space Maker Yaz Kampı”nı da ekledi.

Öğrencilerin uzay bilimleri alanında eğitim alırlarken, aynı zamanda aktif olarak eğlenip dinlenebilmeleri için oluşturulan 6 günlük yaz kampları haziran-ağustos ayları boyunca uygulanacak. 6 günlük Robot Aktiviteli Yaz Kampı, 2 günlük Yıldızlar ve Gezegenler Macerası ve Aile/Çocuk Uzay Kampı programlarının yanı sıra insanın üretme ve paylaşma güdüsünün, gelişen teknolojinin sunduğu imkanlarla birleşip somut örneklere dönüştüğü bir akım olarak tanımlanan “maker” (yapıcı) hareketi uzay bilimleriyle entegre edilerek Space Maker Yaz Kampı programı ile sunulacak.

İnovasyon ve Üretkenliğe Vurgu Yapılacak
21’inci yüzyılın gerektirdiği takım çalışması, inovasyon, üretkenlik gibi yeteneklerin kazandırılmasının hedeflendiği program, STEAM (Fen-Teknoloji-Mühendislik-Sanat-Matematik) öğrenme yaklaşımlarıyla da destekleniyor. 3 boyutlu yazıcılarla tasarım yapılarak günümüzdeki üretim ve dağıtım sistemlerini değiştirecek geleceğin teknolojisinin yakından tanıtılacağı Space Maker Yaz Kampı sadece 24 – 30 Temmuz tarihlerinde ve 12-15 yaş arasındaki öğrenciler için uygulanacak.

Türkçe ve İngilizce dil seçenekleriyle sunulabilen programlar, Türkiye’nin farklı illerinden ve yabancı ülkelerden gelen öğrencilerin dostluklar kurup birbirlerinin kültürlerini öğrenmelerine de olanak sağlıyor. Yaz kamplarına 29 Nisan’a kadar kayıt yaptıranlara özel indirimler sunulacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv