Vali ve Rekör yaralı askerleri ziyaret etti

  • 0
  • 821
Yazı Boyutu:

Foça’daki terör saldırısında yaralanarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne getirilen askerleri İzmir Valisi M. Cahit Kıraç ve Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz ziyaret etti.
 
Ziyaretin ardından açıklama yapan Vali M.Cahit Kıraç, “Sabah sekiz çeyrek civarında askeri personelimizi taşımakta olan araca uzaktan kumandalı mayın ile iki ayrı patlama gerçekleştirilmiştir. Patlama sonrasında bir şehidimiz ve on bir yaralı askerimiz vardır. On bir yaralımızın üçü menemen devlet hastanesinde, ikisinin ameliyatı hala devam ediyor. Orayı da ordu komutanımızla ziyaret ettik. Hayati tehlikeleri yok. Altı yaralımız Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde. Buradaki arkadaşlarımızın da durumu iyi bir arkadaşımızın ameliyatı hala devam ediyor. İki yaralımızda Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte. Şehidimiz Özkan Ateş için başsağlığı diliyorum, yaralılarımız içinde acil şifalar diliyorum, umarım bu yaşanan son acı terör olayı olur. Saldırganların yakalanması için havadan ve karadan gerekli her şey şuan yapılmakta ve tüm güvenlik önlemleri alınmış durumda.”dedi.
Prof. Dr. Candeğer Yılmaz ise şunları söyledi: “ Çok üzgünüm ama en azından bize gelen yaralıların durumu çok ağır değil hızlıca tedavi edilecek durumdalar. Sadece 1 arkadaşımız ameliyattalar. Acil şifalar diliyorum.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ESHOT’a kalite tescili

İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız

ADD’ye tam destek

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Arşiv