Ver elini 1. Lig!

  • 0
  • 732
Yazı Boyutu:

İzmir Üniversitesi desteği ile çıktığı deplasman maçındaBuca Engelliler karşısında ezici bir üstünlük sağlayan Karşıyaka EngellilerSpor Kulübü (KES) Basketbol Takımı, 1. Lige yükselme maçlarına katılma hakkınıgarantiledi.  

Sahada Metin Bedir, Zafer Aktan, Ozan Kök, Tuna Tikveşli,Uğur Çelik, Koray Cömert,  Sinan Demirtaş, Talha Türker, Ali Nebi Ünlü,Yüksel Ceylan, Mustafa Acar ve Şefik Kuzey kadrosuyla yer alan KES, havaatışından itibaren ağırlığını koyarak güzel savunma ve akıllı hücumlarla rakibiylekafa kafaya zorlu bir mücadeleye girdi. Tüm periyodları önde kapatarakmücadeleden 62-34’lük galibiyet ile ayrılan KES ligin son maçında, yenilgisizlider olan Bağcılar takımına karşı 03 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 17.00’deİzmir Halkapınar Kapalı Spor Salonunda sahaya çıkacak. 

Başkan Osman Ertöz,  Coach Cezmi Özcan ve CoachYardımcısı Erdal Denizaslanı’nın taktik ve direktifleri ile mücadele verecektakımın tek hedefi, Bağcılar karşısında da alacakları galibiyet ile 1. Ligyolunda engel bırakmamak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv