Viktoria gitti, Ostojiç geldi

  • 0
  • 623
Viktoria gitti, Ostojiç geldi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayanlar Voleybol 2. Ligi A Grubu ekiplerinden Rota Koleji, kadrosunda önemli değişikliğe gitti. Sezon başından bu yana İzmir ekibinde ter döken Bulgar orta oyuncu Viktoria Grigorova ile yollar ayrılırken yerine Sırp smaçör Ivana Ostojiç ile anlaşmaya varıldı.
Arkasspor maçı sonrası Viktoria ile vedalaşan turuncu-beyazlı kulüp, 1982 doğumlu 1.79 boyundaki tecrübeli smaçör ile sözleşme imzaladı.
 
Türkiye'de Sarıyer Belediyespor ve Ereğli Belediyespor formalarını giyen Ivana Ostojiç daha önce Sırbistan'ın Jedinstvo Uzice, Yunanistan'ın Kifissias Atina, Almanya'nın Unish-Usha Vishegrad, VfB Suhi, Romanya'nın Metal Galati ve Rusya'nın Sakhalin Yuzhno-Sakhalinsk takımlarında görev yaptı.
Başarılı smaçörün kariyerinde 2007-08 sezonu Romanya Lig ve Kupa Şampiyonluğu, iki Sırbistan ligi, üç Sırbistan Kupası şampiyonluğu ve Avrupa Top Teams Kupası 2.liği bulunuyor.
 
Çok önemli ve kendilerine katkı sağlayacağına inandıkları bir oyuncuyu transfer ettiklerini belirten Rota Koleji Spor Kulübü Başkanı İsmail Yavuz, "Ligin ilk yarısı tam olarak istediğimiz gibi geçmedi. Kadromuzu güçlendirme gereği duyduk.
Bu doğrultuda ülkemizde de görev yapmış, kariyeri başarılarla dolu Ivana Ostojiç'i kadromuza kattık. Umarım Ostojiç'le hedeflediğimiz başarılara ulaşarız" dedi.
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv