VİTRİNE İKİ KUPA DAHA

  • 0
  • 668
Yazı Boyutu:

Marmaris Orhaniye’de yapılan 7’nci Halit Narin Türkiye Yelken Federasyon Kupası Yarışları bu yıl yine bir hayli ilgi gördü. Türkiye’nin dört bir yanında yelken kulüpleri bulunan takımların katıldığı yarışları, Türkiye Şampiyonası olarak niteleyen yelkenciler rüzgara karşı mücadele etti. Üç gün süren ve 11 yarış gerçekleştirilen şampiyonada Halit Narin özel  ödülleri dağıtıldı. Türkiye Yelken Federasyonu, yarışların sonunda Belçika’da Ağustos ayında yapılacak yarışlar için Laser Standart gençler milli takım seçmelerinin de yapıldığını duyurdu.
         
Laser standart sınıfında Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yelkencisi  Güney Kaptan 11 yarışın 9’unu birinci olarak tamamlayarak büyük bir başarı gösterdi. Yine aynı branşta  Barbaros Tuna ikincilik elde etti. Gençler kategorisinde kulüp sporcusu Mehmet Haliloğlu birinci, Mithatcan Alagöz ise üçüncülük kazanarak  Yelken Milli Takımına seçildi.

Ayrıca Özel Ödüllü Halit Narin kupasında da Güney Kaptan birinciliği, Mehmet Haliloğlu da ikinciliği elde etti. Yarışların sonunda Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü toplam altı kupa kazandı. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, yelken branşının kurulmasının isabetli bir karar olduğunu belirterek, “ Kulübümüz kısa sürede milli takıma sporcu vermeye başladı.  Deniz kenti İzmir’de yelken yarışlarında alınan başarıların devamı gelecek. Kulübümüz sadece yelkende değil tüm branşlarda başarıdan başarıya koşuyor. Vitrinimizi yüzlerce başarı kupası süslüyor” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv