Vodafone İzmir Store, İzmir’in kurtuluş günü 9 Eylül'de açıldı

  • 0
  • 3.071
Vodafone İzmir Store, İzmir’in kurtuluş günü 9 Eylül'de açıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bodrum merkezli İçkale A.Ş. tarafından Türkiye’nin en büyük cep merkezi Vodafone İzmir Store, İzmir’in kurtuluş günü 9 Eylül tarihinde görkemli bir törenle açıldı. Vodafone İzmir Store, İzmir-Manisa-Muğla-Aydın illerinde faaliyet gösteren İçkale’nin 22’nci mağazası olarak İçkale A.Ş.bünyesine katıldı.

 
İzmir-Manisa-Aydın ve Muğla illerinin Vodafone A.Ş. ana distribütör firması olan İçkale A.Ş., aynı zamanda bu illerde kurumsal, bireysel, perakende ve toptan dağıtım hizmeti veriyor. İçkale A.Ş., toplamda 22 şubesi ve 240 çalışanı ile 1200 alt bayiye, 119 Vodafone shop-expres’e ve 170 Vodafone silver’a hizmet götüren kurumsal bir şirket. İki ana ortak yönetimindeyürütülen şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Uğur İlhami Özden ve BaşkanYardımcısı Nejdet Güner ile birlikte Ümit Harun Özden, İshak Güner, Mehmet Şenol Özden yönetim kurulunu oluşturmakta.

Büyük açılışa Vodafone Türkiye Genel Merkezi’nden Ticari Operasyonlar İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ, Vodafone Bireysel Perakende Kanallar Satış Direktörü Hüseyin Çağlar, Vodafone Satış Operasyon Kıdemli Müdürü Sefer Tüz, Vodafone Bireysel Müşteri Segmenti Kıdemli Müdürü Suphi Serdal Özbeyli ile Vodafone yöneticileri Hakan Gülümser, Arda Kömürcüoğlu, Kemal Ongun katıldı. Bodrum Esnaf veSanayici İş Adamları Derneği (BESİAD) Başkanı Engin Ali Kaplan ve BESİADYönetim Kurulu, Artvinliler Vakfı Başkanı Barış Çelik ile sektördentemsilcilerin de davetli olarak katılım gösterdiği açılışa İzmirli vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdiler.

İçkale A.Ş. tarafından açılışa özel olarak 1500 adet limonservisi fidanı dağıtıldı.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bize ilaç gibi geldi

Tohum Takas Şenliği'ne "tasarruf tedbiri" iptali

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Anlamlı​ bayram hediyesi

Biz bütün Makedonya ile kardeşiz

Miniklerle fidan dikti

Arşiv