Volkan Demirel'den imdat çığlığı

Sabah saat 4.17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde deprem yüzlerce can aldı. Hatay'da bulunan teknik direktör Volkan Demirel instagram hesabından yaptığı canlı yayında gözyaşlarına boğularak yardım çağrısında bulundu.

  • 0
  • 255
Volkan Demirel'den imdat çığlığı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sabah saat 4.17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde deprem yüzlerce can aldı. Hatay'da bulunan teknik direktör Volkan Demirel instagram hesabından yaptığı canlı yayında gözyaşları arasında çağrısında bulundu.
AFAD tarafından verilen bilgiye göre yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen ve Gaziantep, Adıyaman, Hatay, Diyarbakır, Mersin'e kadar yüzlerce cana malolan depremin ardından İnstagram hesabından yeaaptığı canlı yayın sırasında gözyaşlarına boğulan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel şunları söyledi:
“Burada herkes perişan. Hatay perişan! Herkes can çekişiyor Hatay’da. Buraya lütfen ambulans yardım. Burada durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. Kim gelecekse gelsin artık. Kimseye ulaşamıyoruz.”
Biz kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz. Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Allah rızası için yardım edin”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv