Wilma Elles, hem ağladı hem ağlattı

Kanal D'nin 2010-2013 sezonundaki dizisi "Öyle Bir Geçer Zaman ki "de deki Caroline rolüyle tanınan Alman manken-dizi- sinema oyuncusu Wilma Elles (Türk vatandaşlığı aldıktan sonraki adıyla Aslı Elles), İzmir’de katıldığı defile sonrasında hem kendi ağladı hemde manken arkadaşlarını ağlattı, izleyenlerde de duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

  • 0
  • 2.117
Wilma Elles, hem ağladı hem ağlattı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kanal D'nin 2010-2013 sezonundaki dizisi "Öyle Bir Geçer Zaman ki "de deki Caroline rolüyle tanınan Alman manken-dizi- sinema oyuncusu- moda tasarımcısı Wilma Elles (Türk vatandaşlığı aldıktan sonraki adıyla Aslı Elles), İzmir’de katıldığı KİTVAK tarafından düzenlenen Doğu’dan Batı’ya Sevgi Yolu” defilesi  sonrasında hem kendi ağladı hemde manken arkadaşlarını ağlattı, izleyenlerde de duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.  

Kısa adı KİTVAK olan Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı’nın düzenlediği “Doğu’dan Batı’ya Sevgi Yolu” temalı kültür etkinliğinde Zerzevan Kalesi’ndeki kazılar sırasında bulunan ve Diyarbakır Olgunlaşma Enstitüsü kuyumculuk atölyesinde birebir aynısı üretilen Roma dönemine ait takıların yer aldığı defilede podyuma çıkan Wilma Elles, defile sonrasında Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı İklil Ulueren’in elinden teşekkür belgesini alırken duygu yoğunluğu yaşadı ve hem kendi ağladı, hem de Simge Tertemiz ve Elif Ece Uzun’un da duygulanarak ağlamasına neden oldu.
Mikrofonun kendisine uzatılmasıyla gözyaşlarının nedeni belli oldu. Elles, annesini, teyzesini, büyükbaba ve büyükannesini kanserden kaybetmesi nedeniyle KİTVAK’ın etkinliğinde görev almanın kendisini çok duygulandırdığını, bu günün annesinin doğum günü olmasının duygu patlamasına neden olduğunu söyledi. İklil Ulueren’in bir kaç yıl önce, annesi henüz sağ iken defile sonrası annesine bir set aldığını anımsatması üzerine Elles, KİTVAK’ı çok önemsediğini ve her türlü etkinliğine koşa koşa geleceğini söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv