Yağmur’a Paris vizesi Tartan’dan

  • 0
  • 3.104
Yazı Boyutu:

Balkan Şampiyonu Yağmur Banda Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın desteğiyle Paris’te yapılacak uluslararası müsabakada ülkemizi temsil edecek
 
14.Balkan Tekvando Şampiyonası’nda altın madalyayı Türkiye’ye kazandıran Yağmur Banda, İzmir Boşnaklar Derneği Başkanı Hamza Yavuz ve dernek üyeleri ile birlikte Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı ziyaret etti. Bosna Hersek’te gerçekleşen şampiyonada 55 kilogram kategorisinde birinciliği alan genç sporcu, şampiyonluk sevincini Başkan Tartan’la paylaştı.
           
On bir ülkeden sporcuların katılımıyla gerçekleşen şampiyonada rakiplerini yenerek birincilik kürsüsüne çıkan Banda, “Önce Türkiye şampiyonluğunu kazandım, şimdi de Balkan Şampiyonu oldum. Çok çalışıyorum ve daha büyük şampiyonluklar hedefliyorum. Başkanımız Hakan Tartan, bizim gibi genç sporcuların her zaman yanında yer alıyor. Bu yüzden madalya sevincimi Başkanımızla kutlamak istedik” dedi.
           
Aralık ayında Paris’te gerçekleşecek uluslararası müsabakalara katılacak Yağmur Banda’ya destek sözü veren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Geleceğimiz gençlere emanet ve işte bu yüzden Türkiye’nin geleceği bence emin ellerde. Uluslararası şampiyonalardan madalyalarla, kupalarla gelen sporcularımızın gözlerindeki ışıkta bunu görüyoruz. Yağmur’un Fransa’dan da yine şampiyonlukla döneceğine eminim. Bizim mutluluğumuz Yağmur’un ve onun gibi başarılı gençlerimizin güzel haberleriyle katlanıyor. Tüm sporcularımızın tam destekle arkasındayız” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv