“Yansımalar” Koleksiyonu, Tepecik Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü için

Sosyal Sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan İzmirli ünlü modacı Ertan Kayıtken ve taçlı dünya güzellerinden Yüksel Ak, “Yansımalar” adlı 35 parçadan oluşan koleksiyon ve amacını anlatmak üzere İzmir Hilton Oteli’nde bir basın toplantısı düzenledi.

  • 0
  • 4.383
“Yansımalar” Koleksiyonu, Tepecik Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü için
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sosyal Sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan İzmirli ünlü modacı Ertan Kayıtken ve taçlı dünya güzellerinden Yüksel Ak, “Yansımalar” adlı 35 parçadan oluşan koleksiyon ve amacını anlatmak üzere İzmir Hilton Oteli’nde bir basın toplantısı düzenledi. Ertan Kayıtken ve Yüksel Ak’ın geliri Tepecik Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü’ne bağışlanmak üzere hazırladıkları koleksiyonun basın toplantısında iş kadını Ferah Sancak, organizasyonu üstlenen Öner Evez, Hilton İzmir Satış Müdürü Gözde Kaydırak ve Joyas Mücevherat adına Esra Saygı da yer aldı.
 
Öner Evez’in organizasyonuyla, 14 Mayıs’ta İzmir Hilton Oteli’nde gerçekleşecek olan Ertan Kayıtken & Yüksel Ak “Yansımalar” defilesinden elde edilecek gelir, Tepecik Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü’ne bağışlanacak.   

6 aydır kumaş, renk seçimi, atölye çalışmaları ve prova mankenliğine kadar her konuda titizlikle Yüksel Ak ile birlikte çalıştıklarını söyleyen Ertan Kayıtken, “Yüksel Ak ile birlikte yaptığımız her çalışma özel kumaşlardan hazırlandı. Moda dünyasının böyle bir koleksiyona ve bizim gibi bir ikiliye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, benim 40 yıllık moda tecrübem, Yüksel’in yenilikçi zevki ve düşünceleriyle başarılı bir koleksiyon ortaya çıkıyor. Ayrıca bu defile ile Ferah Sancak’ın başlattığı Tepecik Çocuk Onkoloji Bölümü restorasyonu için yaptığı yardım hareketlerine dahil olmak ve projenin tamamlanması için çok önemli. Bu noktada desteğini esirgemeyen Atılgan İnşaat,  İzmir Hilton Oteli, Joyas Kuyumculuk, Seval Kablo A.Ş., Monjardin ve Gökhan Talay’a teşekkür ederiz’’ dedi.
Yüksel Ak ise, “Ertan’ın çizgisi çok güzel, gözü çok iyi ve her zaman kendini geliştiren, yenileyen bir modacı. Parçaları bir araya getirişi inanılmaz. Ondan çok şey öğreniyorum, öğreneceğim de.  Bu proje çok yönlü. Bir yandan moda adına güzel bir şeyler yaparken, bir yandan da herkesin katkıda bulunabileceği bir sosyal sorumluluk projesini içinde bulunduruyor.  Hem Ertan’la çalışmak, hem de Tepecik Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü yararına bir amaç içinde olmak benim için çok anlamlı” dedi.

İş kadını Ferah Sancak, “Tepecik Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü inşaatı için desteğe çok ihtiyacımız var. Ertan Bey, Yüksel hanım ve ekiplerine yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fashion Week rüzgarı

Muhteşem başlangıç

10. kez IFW

Genç modacı ‘İtalya’daki finale kaldı

Gelinlik Fuarı sektöre can suyu oldu

23 yılda üç marka

Arşiv