Yarıyılda Sinema Şöleni için Geri Sayım Başladı

  • 0
  • 724
Yarıyılda Sinema Şöleni için Geri Sayım Başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi bu yıl da sömestir tatilinde karne alan öğrencileri unutmadı ve şölen tadında hazırlanan program dahilinde birbirinden güzel ve eğlenceli filmleri çocuk ve gençlerle buluşturmak için gün sayıyor.

Çiğli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sömestir sinema şöleni birbirinden güzel ve eğlenceli filmlerle Çiğli’de yaşayan çocuk ve gençlere şölen tadında bir tatil programı sunmaya hazırlanıyor. Okulların tatile girdiği 23 Ocak Cuma gününden itibaren gösterime girecek filmleri, çocuklar ve gençler 30 Ocak tarihine kadar ücretsiz olarak Çiğli Belediyesi Konferans Salonu’nda izleyebilecekler. Bu yıl gösterime girecek filmler arasında: Genetik evrim geçirerek daha da zekileşen Caesar’ın önderlik ettiği,  maymunlar ordusuyla insanlar arasında geçen mücadelenin anlatıldığı “Maymunlar Cehennemi Şafak Vakti”, Hiccup adlı genç bir Viking’in efsanevi Viking dünyasında kabilesinin ejderha avcısı olma geleneğine uyma çabasının yer aldığı animasyon “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin” ve Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği, korsan DVD’cilikten kazandığı para gibi hayatı da en kolayından yakaladığını zanneden Zafer’in komik maceralarının anlatıldığı “Pek Yakında” filmleri yer alıyor. Filmler her gün 10:30, 12:45, 15:00, 17:15 ve 19:30 seanslarıyla izleyicileriyle buluşacak.

Başkan Arslan: “Tatlı Yorgunluğun Ardından Bol Eğlenceli Bir Tatil”

Zorlu bir eğitim döneminin ardından gelen yarıyıl tatili için çocukları ve gençleri unutmadıklarını, onlar için güzel bir sinema şöleni hazırladıklarını belirten Başkan Arslan, “Çocuklarımız ve gençlerimiz eğitim dönemi süresince çok yoruldular. Böylesi tatlı bir yorgunluğun ardından dinlenmek onların hakkıdır diye düşündük ve yarıyıl tatili süresince onlar için birbirinden güzel, eğlenceli filmlerin yer aldığı bir program hazırladık. Karne almanın heyecan ve mutluluğunu yaşayan çocuk ve gençlerimizin yanındayız. Sinemaya gidecek maddi gücü olmayan aileler için bu eksikliği gidermenin zorluğunun farkındayız ve vizyon filmleri gösterimimiz sayesinde bu konuda onlara destek olmaya çalışıyoruz. Herkesi film şölenimize davet ediyoruz. Ve son olarak eğlenceli ve mutlu bir yarıyıl tatili diliyoruz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Çeşme’de 1 Mayıs coşkusu

Arşiv