Yaşa’dan anlamlı kahvaltı

2019 yılında kurulan “Yaşa Çocuk Derneği” iki temsilciliğe ulaştığı üçüncü yılında İzmir Polisevi’nde anlamlı bir kahvaltı düzenledi.

  • 1
  • 2.814
Yaşa’dan anlamlı kahvaltı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2019 yılında kurulan “Yaşa Çocuk Derneği” iki temsilciliğe ulaştığı üçüncü yılında İzmir Polisevi’nde anlamlı bir kahvaltı düzenledi.

Pulsar Akademi, Alaşehir Yunus Emre Derneği, İzmir Amerikan Koleji 1979 Mezunları, Akbıyık Et, Öz İkizler, Ametist Clinic, Kent Plus, Arkay Gıda, Kısmet Kırtasiye, Yıldırımoğlu Nakliye, Can Digital, Karagöz Baklavaları’na destekleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Selma Özdemir, amaçlarının Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkolojisi’nde yatan ihtiyaç sahibi çocuklara yardım olduğunu belirterek “2019 yılında kurduğumuz derneğimiz, hepinizin destekleri ile 3 yıl içinde Karşıyaka Yerleşke ve Bornova olarak 2 temsilciliğe ulaştık, Amacımız öncelikli olarak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkolojisinde yatan ve tedavileri için farklı illerden uzak ilçelerden gelen ihtiyaç sahibi çocuklarımıza destek olmaktır” dedi.

Başta anne mutfağı olmak üzere, bez, mama, ilaç, tıbbi malzemeler, çocukların ameliyat masrafları, nakilleri için gerekli olan maddi ihtiyaçları, protezleri, ameliyat sonrası gerekli olan kaskları, yürüteçleri, tekerlekli sandalye, hasta yatağı gibi gereksinimlerini karşılandığı hatırlatan Özdemir “hastaneye tv, Anne mutfağına buzdolabı, bulaşık makinesi, kemik iliği transplantasyon bölümüne çamaşır makinası, kurutma makinası, mikrodalga fırın, odalara mini buzdolabı, erzak kartı dağıtımı, belirli günlerde giysi yardımı bu süreçte yaptıklarımız. Ayrıca dini ve milli bayramlarda evlerine ulaşarak erzak ve sizlerin kurban bağışlarından sağladığımız etleri dağıtmayı da yaptıklarımıza ilave edilebiliriz. Biz tüm bu yardımları nasıl mı yapıyoruz? Tabii sizlerin destekleri, bizlere inanıp güvenmesi ile. Bir telefon ile hemen yanımızda oluveren siz değerli dostlarımızın bizlere olan inançları güç veriyor. Muhtarlarımızdan Alaşehir’e kadar uzanan gönüllüler listemizde yer alan tüm dostlarla bu yolda ilerliyoruz. Fedakâr ve cefakâr yönetim kurulu üyelerimiz, üyelerimiz ve gönüllülerimizin desteği ile dokunmadığımız hiçbir çocuk kalmasın diyor ve hepimiz tek yürek olarak bunun mücadelesini veriyoruz. Çıktığımız bu kutlu yolda beni yalnız bırakmayan başta yönetim kurulu üyelerimize ve bizleri bu günde yalnız bırakmayan değerli dostlara teşekkür ederim, iyi ki varsınız“ diye konuştu.

Fotoğraf Galerisi
Yorumlar (1)
  • Tülin Hülya Tabak

    Tülin Hülya Tabak

    İzmir'de kurulup Türkiye nin doğu ,batı,kuzey,güneyi ile her bölgeden gelen çocukların yardım ve ihtiyaçları için yanlarında olan dürüstlük ilkesi ile birlikte yaşayarak çalışmalarına devam etmesi nice 30 yıllar olsun inşallah. Bu arada dernek sadece ve sadece onkoloji tedavisi gören çocuk ve ailelerine destek oluyor.bazi şahıslar arayarak yardım istiyor.kisiye bu şekilde zaten yardım eden,muhtarlıklar, kaymakamlıklar ve sosyal hizmetler destek veriyor.bilgi amaçlı yazdım.sevgi ve saygılar

    10 Aralık 2022 15:23
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı

Bayraklı'da 19 Mayıs etkinlikleri başladı

“Özel” çocuklardan Başkan Kınay'a ziyaret

İbrahim Erkal Fidanlarda Yaşayacak…

Minik doktorlar Festival Çocuk’ta!

Kadınlar İyilik İçin Arkas Arcademia’da

Arşiv