Yaşamdan kesitler, “Kıyıda Yaşam”da…

  • 0
  • 989
Yazı Boyutu:

Buyıl 5.’si düzenlenen Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında, çeşitlisanatçıların eserlerinin yer aldığı “Kıyıda Yaşam”  fotoğraf sergisi Konak Belediyesi işbirliği ileGüzelyalı Kültür Merkezinde sergilenmeye başladı.

GüzelyalıKültür Merkezinde gerçekleşen sergi açılışına Ege Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Candeğer Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Atilla Silkü ve Prof. Dr.Semih Ötleş, Konak Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Akınbingöl, fotoğrafsanatçıları Adem Sönmez, Ahmet Öner Gezgin, Hakan Dağdelen ve Nafia ÖzdemirHanyaloğlu katıldı.

Sergininaçılışında Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz konuşma yaptı.Prof. Dr. Yılmaz “ Burda yaşamın kesitini, yaşamın ışığını, yaşamı bir merceğinarkasından görerek bizlere farklı anlatan sanatçılarımızın eserleriyleberaberiz. Bir kısmı çok tanıdık ama bir kısmı çok kuramsal. Gerçekten fotoğrafmı? Resim mi? Bize neyi anlatmak istiyor diye sordurtan eserler. Bize bueserleri görme şansı veren sanatçılarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Açılış konuşmasınınardından sergide eserleri yer alan sanatçılara, Ege Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Candeğer Yılmaz katılım belgesi, Konak Belediyesi Başkan Yardımcısı ÖmerFaruk Akınbingöl de çiçek takdim etti. Serginin gerçekleşmesinde katkıdabulunan Küratör Mehmet Tüzüm Kızılcan, Alt Küratör Yrd. Doç. Dr. Ahmet İmançerve Konak Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Akınbingöl’e ise Candeğer Yılmaztarafından teşekkür belgesi verildi.
  İZMİR(Ege Ajans/GökhanSevim–Tuğçe Kanık–Esma Aktaş)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv