Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfiı bursuna son başvuru 14 Ekim

  • 0
  • 747
Yazı Boyutu:

İzmir’de1974 yılında kurulan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, 2013-2014 öğretim yılında 175öğrenciye Ekim-Haziran aylarını kapsayan 9 ay karşılıksız burs verecek.

 

Bugüne kadar 5445 öğrencinin eğitiminekatkıda bulunmuş olan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, 2013 – 2014 eğitim yılında,Devlet üniversitelerinin, işletme, işletme mühendisliği, turizm işletmeciliği,iktisat, kimya, kimya mühendisliği, makina mühendisliği, bilgisayarmühendisliği, gıda mühendisliği, endüstri mühendisliği, inşaat mühendisliği,mimarlık, veterinerlik ve Su Ürünleri bölümlerinde öğrenim gören yüksek lisans,lisans ve yüksek okul öğrencilerine ve Anadolu Meslek Liselerinde öğrenim görenyetenekli, çalışkan, başarılı ancak maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilereVakfın Burs Yönetmeliği çerçevesinde tamamen karşılıksız burs verecek. 

Burs müracatın da bulunacak öğrencilerin alt sınıftan dersininolmaması, disiplin cezası almamış olması, başka bir kurumdan burs almaması,Vakıf Üniversitesi’nde ve ikinci öğretim okumuyor olması gerekmektedir.

Başvurular 14 Ekim 2013 tarihine kadar yapılabilecektir. İsteyenlerinwww.yasar.com.tr/vakif internetadresindeki Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Burs İsteme ve Durum Bildirim Formunudoldurarak istenen belgelerle birlikte “Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı ŞehitFethi Bey Cd. No:120 35210 İzmir” adresine göndermeleri gerekmektedir.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Arşiv