Yaşar Üniversitesi ‘Lise Yaz Okulu’ açıyor

Yaşar Üniversitesi ‘Lise Yaz Okulu’nda 3 farklı eğitim programı ile lise öğrencilerine üniversite deneyimi yaşatacak. 17-28 Temmuz arasında ilk kez gerçekleştirilecek ‘Lise Yaz Okulu’na katılmak isteyen öğrenciler 16 Haziran’a kadar başvuru yapabilecek.

  • 0
  • 218
Yaşar Üniversitesi ‘Lise Yaz Okulu’ açıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yaşar Üniversitesi, bu yıl ilk düzenlenecek ‘Lise Yaz Okulu’nda lise öğrencilerine gerçek bir üniversite deneyimi yaşatacak. Lise Yaz Okulu’nda, “Finans ve İşletme”, “Mühendislik ve Teknoloji” ile “Tasarım ve Modelleme” başlıklı 3 farklı eğitim programı ile öğrenciler, seçtikleri alanlarda akademik eğitim görecek. Yaz okulu ile ayrıca öğrencilerin kişisel gelişimleri için sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif anlamda da katkı sağlaması amaçlanıyor. 17-28 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek lise yaz okuluna hazırlık sınıfı hariç tüm lise öğrencileri başvurabilecek. Üniversite akademisyenlerinin uzmanlık alanlarına göre eğitimler vereceği okul, öğrencilerin gelecek planlarının şekillenmesinde, tercihlerini daha bilinçli yapmalarına ve üniversite ortamına hazırlanmalarında rehber olacak.

İŞ DÜNYASIYLA BULUŞACAKLAR
Liseliler, yaz okulunu kapsayan 2 haftalık eğitim süresince akademik derslerin yanı sıra ilgi duydukları mesleklere yönelik iş dünyası buluşmalarına katılım sağlayabilecek. Öğrenciler için kişisel gelişim atölyeleri, öğretici sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere katılmaları adına kadar pek çok olanak sunulacak. Programa katılacak öğrenciler, derslerin verileceği Selçuk Yaşar Kampüsü’nün tüm imkanlarından yararlanabilecek. Öğrenciler, isteğe göre gündüz katılımlı veya Yaşar Üniversitesi Öğrenci Yurdu’nda konaklamalı lise yaz okulu seçeneklerini tercih edebilecek. Kayıtların devam ettiği Lise Yaz Okulu için öğrenciler 16 Haziran 2023 tarihine kadar başvurabilecek. Öğrenciler, daha fazla bilgi almak ve kayıt için https://lyo.yasar.edu.tr/ adresini ziyaret edebilir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Avrupa’dan saygın ödül

İzmirli Liseliler İyilik Hareketi Başlattı

İletişimde Minik Adımlar

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy

Kuruluşunun 84.yılında Yukarıköy’de konuşuldu

Müziğin iyileştirici gücü

Arşiv