Yaşar Üniversitesi Senatosu terörü lanetledi

  • 0
  • 460
Yaşar Üniversitesi Senatosu terörü lanetledi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

10 Ekim 2015 günü Ankara’da meydana gelen terör olayı ile ilgili olarak bugün olağanüstü toplanan Yaşar Üniversitesi Senatosu  bir bildiri yayınladı. Senato saldırıyı şiddetle kınayarak lanetledi.

Olağanüstü gündem maddesiyle toplanan Yaşar Üniversitesi Senatosu açıklamasında  “ Bu alçakça saldırıyı planlayan ve gerçekleştirenleri lanetliyoruz” denildi.

Senatonun kamuoyu açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Ankara’da 10 Ekim 2015 Cumartesi günü en insancıl ve demokratik taleplerini dile getirmek üzere toplanan halkımıza yönelik saldırıda hayatını kaybeden ve yaralanan kardeşlerimiz nedeniyle üzüntümüz sonsuzdur.

Bu alçakça saldırıyı planlayan ve gerçekleştirenleri lanetliyoruz.
Ulusumuza ve Cumhuriyetimize yönelik hiçbir tehdit birlikte yaşama irademizi ortadan kaldıramayacak, üniversitemiz barış dolu bir geleceğe yönelik çabalarını daha büyük bir azimle sürdürecektir.
Tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz”
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

23 Nisan coşkusu İzmir'i sardı

İzmir’den COP31’e güçlü mesaj

Uysal koyunlar olmak yerine yaramaz keçiler olun

Ot Festivali’nin görkemli korteji ve 23 Nisan gururu bir arada

Bizim için en güzel bayram çocuklarımızın neşesidir

23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg