Yaşı küçük teklif büyük

  • 0
  • 521
Yazı Boyutu:

Bostanlıspor 10-12 yaş grubu beyzboltakımı oyuncusu Mehmet Can Kömürcü, 8 yaşında olmasına karşın yeni başladığıbeyzbol sporunda kısa zamanda büyük aşama kaydederek, Türkiye Şampiyonası’nakatıldı ve “yarışmacı ruhu” kazanmasının yanı sıra ilk kez forma giydiğişampiyonadan unutulmayacak anılarla ayrıldı.


Mehmet Can Kömürcü, turnuvanın “En genç sporcu ödülü”nü kazanırken, başarılıoyunuyla da beyzbolde Türkiye’nin bir numarası olan İstanbul BeyzbolAkademi’den de transfer teklifi aldı.
Küçük yaşına karşın büyük bir teklif alan Bostanlıspor’un oyuncusu Mehmet CanKömürcü’ye teşvik için bir forma ve şapka hediye eden İstanbul Beyzbol AkademiBaşkanı Salih Çolak, “Mehmet Can gerçekten de istikbali olan bir oyuncu.Şampiyonanın en küçük sporcusu olmasına karşın başarılı vuruş ve atışlarıylateknik ekibimizin ilgisizi çekti. Ailesine teklifimizi yaptık. BostanlısporBaşkanı Avni Erboy'a da durumu aktardık ve transfer için izin istedik.Bekleyeceğiz. Mehmet Can gibi yetenekli oyuncuları Beyzbol Akademi’ye toplayıpalt yapıda büyük hamle yaparak, Türk Milli Takımına da hazırlamak istiyoruz.Teklifimizin sebebi, sadece beyzbol branşıyla ilgilenmemiz ve bu işi bilimselolarak yaparak, daha yetenekli sporcuları Türk beyzboluna hediye etmektir”dedi.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv