YASTAYIZ

  • 0
  • 407
YASTAYIZ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ankara’da yaşanan terör saldırısı sonucu birçok insanın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına yol açan patlamalara tepkiler sürüyor. Aliağa Demokrasi Platformu bileşenleri yaptıkları basın açıklamasıyla yaşananları protesto etti.

Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelen platform bileşenleri olayda hayatlarını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundular. Platform adına basın açıklamasını okuyan Eğitim Sen Aliağa temsilcisi Mehtap Akyıldız Emek, barış, demokrasi talepleri için alanlarda olduklarını, ancak yaşananlar sonrasında isyan içerisinde olduklarını söyledi.

Hiç kimsesin yaşanan olayı faili meçhul olarak değerlendiremeyeceğini kaydeden Akyıldız Emek ve Barış mitinglerini kana bulayanlara seslenerek şöyle konuştu: “Bütün vahşetinize, şiddetinize, katliamlarınıza rağmen eşit, özgür, demokratik bir ülkede bir arada yaşamı ve barışı savunmaktan vazgeçmeyeceğiz. Korkmayacağız, yılmayacağız, unutmayacağız ve affetmeyeceğiz. Döktüğünüz kanda boğulacaksınız” dedi.
Akyıldız  Ölen arkadaşlarını anmak, katliamı protesto etmek için yasta olduklarını, tüm Türkiye genelinde de 2 gün boyunca grevde olduklarını söyledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv