Yaz konserleri La Descarga ile başlıyor

  • 0
  • 724
Yazı Boyutu:

Açık havada alışverişve eğlence olanağı sunan Novada Outlet Söke, temmuz ve ağustos aylarında halkaaçık konserler ve müzik performanslarıyla yaz akşamlarına renk katacak. Yazkonserleri serisinin ilki 20 Temmuz’da La Descarga ile başlayacak.

20 Temmuz Cumartesi gecesi Novada Outlet Söke AVM’de latinve caz müziğin önde gelen gruplarından La Descarga sahne alacak.   “ÇilliBom adlı yeni albümleriyle hayranlarıyla buluşan grup, sahne showlarınındaDünya müziğinin ve jazz’ın referansları olan Dizzy Gillespie, Tito Puente,Chano Pozo, Jacques Brel, Dulce Pontes, Elis Regina, Lara Fabian, MichaelJackson ve James Brown gibi isimlerin müziklerini kendilerine has yorumlarlaçalıyor. Dinleyicilere Latin dünyasının en bilinen ritimleri salsa, cumbia,merenque’den flamenco ve oriental’e, soul, funk ve disko ile dolu doyumsuzanlar yaşatıyor.

La Descarga grubunun kurucuları Kolombiyalı orkestra şefi,ünlü tumbacı, Luis Ernesto Gomez ve uluslararası ses sanatçısı GülserenYıldırım Gomez… Grup üyeleri; son dönem Jazz dünyasının ses getiren neşesiylebilinen piyanisti Uraz Kıvaner, sağlam tekniğiyle basçı Alper Kılıç, timbalcive cajon ustası Kerem Kırca, üç güçlü brass section da saksafoncu Sinan Keskin,trompetçi Eldar Aliyev ve Keily Riquel, Akdeniz ruhunu katan bongo ve campanacıRiccardo Marenghi, geri vokalde sesle bütünleşen Deniz Biber’den oluşuyor.
Novada Outlet Söke yaz konserleri 27 Temmuz’da Kerem Turhan ile devam edecek.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Arşiv