Yaz Turnesi Fuar ile tamamlandı

Bir Selami Şahin Müzikali olan 'Seninle Başım Dertte', yaz turnesi son ayağı 87. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen gösteriyle tamamlandı.

  • 0
  • 358
Yaz Turnesi Fuar ile tamamlandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bir Selami Şahin Müzikali olan 'Seninle Başım Dertte', yaz turnesi son ayağı 87. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen gösteriyle tamamlandı.

Gösteri öncesi gerçekleşen röportajda müzikal ile ilgili bilgi verildi. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda uzun bir aradan sonra ilk defa sahne üstünde gerçek bir müzikal sergilendiğini ve Türkiye’de yapılmamışın yapılarak sadece bir sanatçının bestelerinden oluşan müzikale imza atılmasından duyulan mutluluk dile getirildi.

Yaklaşık iki buçuk saat süren oyun sonunda ayakta alkışlanan ekip, müzikali izleyenler arasında yer alan usta sanatçı Selami Şahin’i sahneye davet etti.
Duygulandığı gözlerden kaçmayan Selami Şahin, “Her izlediğimde çok heyecanlanıyorum. Müzikalde yer alan çok değerli sanatçı arkadaşlarımız var. Biz sanatçılar sizin sevginizle varız. Biz sizi ayakta alkışlıyoruz“ dedi.

Seninle Başım Dertte ekibi, müzikalin genel sanat yönetmeni- oyuncu Hakan Altıner’e sahnede sürpriz yaparak doğum gününü kutladı ve pasta kesti.
Hakan Altıner: “Çok teşekkür ederim. Bu müzikalde tiyatro adına her şey çok farklı ve çok güzel oldu. Daha da güzellerine, hep birlikte.” sözleriyle teşekkür etti. 

Toprak Sağlam ve Lider Şahin'in başrolde olduğu ve Suna Keskin, İsmail Düvenci, Hakan Altıner, Burçin Bildik, Elhan Tok, Cenk Tunalı, Anıl Yülek, Öncil Aktarıcı gibi başarılı oyuncuların yer aldığı müzikalde, annesinin şöhret yapma hayalleriyle şehir şehir dolaşarak şarkıcılık yapan Neriman karakterinin İstanbul'da çalıştığı mekanın taksi şoförü İbrahim ile aralarında yaşanan masum aşk hikayesi anlatılıyor. Dönem müzikalinde, aşklarının önündeki aşılamaz engeller, İbrahim'in herkesten sakladığı sırrı ve Neriman'ın şöhret basamaklarını Küçük Çiftlik Gazinosu’da bir bir tırmanması 80'li yıllara özgü tarz ve tavırla, Selami Şahin şarkıları işlenerek izleyici ile buluşuyor. 
Yaz turnesini İzmir’de tamamlayan Seninle Başım Dertte ekibi, müzikalin gösterimine kış sezonunda da devam edecek. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Kuruluş yıldönümüne özel

Arşiv