Yelkenciler Fuar Kupası için yarıştı

  • 0
  • 574
Yazı Boyutu:

“2. Tekne,Yat ve Denizcilik Fuarı“ kapsamında 10-11 Mayıstarihlerinde İzmir Körfezi’nde yapılan „Boat İzmir Fuar Kupası Yelken Yarışları” nınÖdül Töreni, yelken sporuna gönül verenlerin ve denizseverlerin katılımlarıyla İzmirFuarı 1-B Nolu Holde yapıldı. İMEAK DTO İzmir Şubesi’nin koordinesinde İZFAŞ’ınevsahipliğinde yapılan yarışlarda dereceye giren sporculara ödülleri törenleverildi.

Türkiye Yelken Federasyonu İzmir İl Temsilciliği koordinesinde, KarşıyakaYelken Şubesi tesislerinde gerçekleştirilen yarışlara; Karşıyaka, Göztepe, Çeşme, Ali RızaMete Urla, Özel Türk Koleji, Aliağa, Solo Yelken kulüplerinden toplam 81yarışmacı katıldı.

İMEAK DTO İzmirŞubesi Yönetim Kurulu Üyesi Argun Gündüç, bu yıl ikincisi düzenlenen İzmir Boatfuarında sektör ile ilgili çok güzel etkinlikler gerçekleştirildiğinibelirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Gündüç, “İzmir BoatFuarı’na katılım memnuniyet verici. Ancak biz önümüzdeki yıllarda katılımındaha da artacağına ve İzmir’e yakışan bir fuar olacağına inanıyoruz. İzmir Boatfuarında sektör ile ilgili çok güzel etkinlikler gerçekleştirildi. Yelken yarışmasınakatılan çocuklarımız aynı zamanda denizcilik fuarı ile buluşmuş oldu. Çünkü,fuara ziyarete gelen çocuklarımız, denizciliği yakından tanıma fırsatını eldeetmiş oldular. Bu çocuklarımızın denizcilik sektöründe emin adımlarlailerleyeceğine inanıyorum. Çeşitli platformlarda dile getirdiğimiz gibi DTOİzmir Şubesi olarak deniz ile ilgili bütün etkinliklerin arkasındayız ve destekvermeye devam edeceğiz” diye konuştu. 



YARIŞMADA DERECEYEGİREN KULÜPLER

-Optimisit Genel(Rasim Yaşar-ARM Urla Yelken Kulübü)
-OptimistKız (Zeynep Tuncalı-ARM Urla Yelken Kulübü)
-OptimistJunior Genel (Derin Baytur-Karşıyaka Yelken Kulübü)
-OptimistJunior Kız (Okyanus Arıkan-ARM Urla Yelken Kulübü)
-Laser4.7 Genel (Toygar Elmas-Çeşme Yelken Kulübü)
-Laser4.7 Junior (Özgür Alp Amuş-Çeşme Yelken Kulübü)
-LaserRadial-Genel (İnanç Haliloğlu-Karşıyaka Yelken Kulübü)
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv