Yelkenler Foça rüzgarıyla doldu

  • 0
  • 826
Yelkenler Foça rüzgarıyla doldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Yelken Federasyonu’nca (TYF) Foça’dagerçekleştirilen Ege Bölge Kupası 2. Ayak Yarışları’nda dereceye girensporcular için madalya töreni düzenlendi. Rakipleriyle olduğu kadar zorlu havaşartları ile de mücadele eden sporcuların madalya sevinci görülmeye değerdi.

Madalya töreni, 28 Eylül Pazar günü, Gıda, Tarım veHayvancılık Bakanlığı Foça Kampı’nda gerçekleştirildi. Dereceye girensporculara madalyaları; Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Belediye BaşkanıGökhan Demirağ, Foça Cumhuriyet Başsavcısı Ali Zorlu, TYF Yönetim Kurulu ÜyesiGürbüz Arıkan, TYF Yarış Sorumlusu Mustafa Seyhan Evlioğlu, TYF İzmir İl YelkenTemsilcisi Turan Yılmazkoç, TYF Yarış Başhakemi Hakan Kütük, Foça Yelken veİhtisas Kulübü (FYİK) Başkanı Reşit Çınarlı, FYİK Yöneticisi Bülent Kaşarcı,yarış sponsoru firma Neilson Club Phokaia İnsan Kaynakları Müdürü SüleymanSavaş ve Neilson Club Phokaia Yelken Teknik Sorumlusu Sean Williams tarafındanverildi.

24-28 Eylül tarihlerinde yapılan Ege Bölge Kupası 2. AyakYarışları, büyük çekişmeye sahne oldu.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 26 Eylül Cuma günügerçekleşen yarışlar öncesinde, yarış karargahı Gıda, Tarım ve HayvancılıkBakanlığı Foça Kampı’nı ziyaret etti. Hakem heyetine ve sporculara başarılardileyen Başkan Demirağ, yarışları hem denizden ve hem de karadan takip etti.

 

Başkan Demirağ, Ege Bölgesi’nin farklı illerinden gelen20’ye yakın kulübü temsil eden 250 sporcunun yarıştığı ve kulüp yöneticileriile sporcu ailelerinin de izlediği Ege Bölge Kupası 2. Ayak Yarışları’nın, Foçaiçin önemli bir tanıtım olayı olduğunun altını çizdi. Türkiye YelkenFederasyonu, Foça Yelken İhtisas Kulübü ve spornsor firmalara teşekkür edenBaşkan Gökhan Demirağ; Foça Belediyesi olarak, Foça’da düzenlenecek olan yelkenşampiyonalarına her zaman destek vereceklerini belirtti.

Yarışlarda şu sonuçlar alındı;

Laser Radial: 1.Atakan Çimen(Bodrum Modalılar), 2.ÖzgürDaniel Foster(Gökova), 3.Efe Soysal(Karşıyaka)

Laser Radial Genç: 1.Özgür Daniel Foster(Gökova), 2.EfeSoysal(Karşıyaka), 3.Berkay Abay(Foça)

Laser 4.7 Genel: 1.Toygar Elmas(Göztepe), 2.Onur CemilMandalinci(Turgutreis), 3.Şeref Ünlü(Fethiye), 4.Barbaros Hekimoğlu(Karşıyaka),5.Özgür Deniz Güneş(Bodrum Bld.)

Laser 4.7 Junior: 1.Ege Karaman(Bodrum ERA), 2.YılkanTimurşah(A.R.M. Urla), 3.Efe Ağan(Bodrum Bld.)

Laser 4.7 Bayan: 1.Ecem Yılmaz(Foça), 2.ZeynepBeyenirsoy(Turgutreis), 3. Zeynep Uyanık(Bodrum Bld.)

Optimist Genel: 1.Rasim Yaşar(A.R.M. Urla), 2.KaanKoska(Turgutreis), 3.Şahin Parlak(Turgutreis), 4. Arman Tıhmınlıoğlu(Solo), 5.Yiğit Yalçın Çıtak(Turgutreis)

Optimist Kız: 1.Okyanus Arıkan(A.R.M. Urla), 2.YağmurÖzcan(Bodrum ERA), 3. Alçin Subaşı(A.R.M. Urla)

Optimist Junior: 1.Umut Kartal(Bodrum ERA), 2.OkyanusArıkan(A.R.M. Urla), 3.Derin Baytur (Karşıyaka), 4.Demir Dirik(Çeşme), 5.CanErtürk (A.R.M. Urla)

Optimist Junior Kız: 1. Okyanus Arıkan(A.R.M. Urla), 2.NazYetiş (Turgutreis), 3.Lara Cindoğlu(A.R.M. Urla)

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv