Yeni Başkan Yöntem

  • 0
  • 2.145
Yeni Başkan Yöntem
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Yamanlar Lions Kulübü’nün yeni başkanı Ömer Yöntem oldu. DoubleTree by Hilton Otelinde gerçekleşen devir teslim törenine Lions Kulübü üyeleri ve davetliler katıldı.  

Yaklaşık 60 davetlinin bulunduğu gecede kulübün 35. Başkanı Mestan Tuncer görevini Ömer Yöntem’e devretti.  2012- 2013 Dönemi Konsey Başkanı Necdet Akman’ın yönettiği törende konuşan İzmir Yamanlar Lions Kulübü 36’ncı Başkanı Ömer Yöntem, projelerini anlattı. 

Yöntem süre gelen projeleri devam ettireceklerini belirterek, “Amacımız bizden daha az şanslılara hizmet olan biz Lionlar her yıl olduğu gibi bu yılda hizmet bayrağını bir üst noktaya taşıyacağız. Özellikle 2014 – 2015 Hizmet Döneminde Görme Engelliler için başlatılan GG projesine destek olmaya devam edeceğiz. Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören Lösemi Hastası çocuklarımıza desteğimiz sürecek. Yine aynı hastanede yapımı süren ek binalarda 2’nci  kliniğimizi oluşturacağız. Dönemimizde şehrimizde yardıma ihtiyaç duyan okullarımızdan üçünün dış cephelerinin boyanmasını sağlayacağız. 

Yamanlar Lions Gençlik Yelken Turnuvası’nın 2’ncisini Mayıs ayında gerçekleştireceğiz. Başarılı Üniversite öğrencilerine sağladığımız burslar her yıl olduğu gibi bu yılda devam edecek. GAD(Gençler Arası Değişim) projelerine bu yıl da destek vereceğiz.  1.sini İzmir İsmet Paşa İlkokuluna yaptırdığımız Çocuk Oyun Parkının 2. sini bu yıl yine ihtiyaç duyan bir okulda yaptıracağız. Ayrıca engelli oyun parkı kuracağız. Ege Orman Vakfı ile başlatılan Aslanların Ormanı projesine desteğimiz sürecek. 

Bu yıl 35’nci kuruluş yılını kutlayacak olan Leo Kulübümüzün tüm aktivitelerine ve projelerine destek olup, birlik ve beraberlik içinde çözüm ortağı olacağız” dedi.  Konuşmanın ardından Yöntem, kütüğe ismini çaktı. Üyelere plaket veren Yöntem, hep birlikte pasta kesti.
Begüm-Ömer Yöntem
Volkan-Ebru Sapmaz
 Ercenk Özeroğlu, Gözde Beşli
Necdet-Gülşen Akman
Hakan Akyıldız, Ufuk Koçak, Turan Ulaş
 Tutku, Latif-Duygu Utku
Yılay Çeken, Gülcan Çirişoğlu
Fatih-Nazlı Tan
Özcan-Hakan-Gülhis Şarap
 
Mesut-Özlem Duman
Nazan- Turan  Aras

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv