Yeni mekan Yeni ürünler

  • 0
  • 3.529
Yazı Boyutu:

1970’te Hisar Camii önünde balık pişiricisi olarak sektörde adını duyurmaya başlayan ve önce Kordon’da, sonra İnciraltı’nda şubeler açan Veli Usta’nın en özel şubesi,  Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü Karşısı ‘nda mülkü kendilerina ait olan binada hizmete girdi.
Herkesin balık pişiricisi olarak tanınan Veli Usta’nın merkez olması hedeflenen yeni şubesinde dikkat çekici şıklığı karşın fiyatlarda da denge ön planda. Ailenin  en genç üyesi Birkan Sinanoğlu yönetimindeki yeni Veli Usta’da yeni ve çok özel ürünler göz kamaştırıyor. Veli Usta usulü dil şiş, Dülger şiş, şevketi bostanlı balık, otlu balık, Karides, mantar ve kaşardan oluşan pazı sarma, her gün balık çorbası ve balık buğulamanın yanısıra ara sıcaklar ve soğuk mezelerde de çeşit arttırımı dikkat çekiyor.
Deniz balıklarına ağırlığın arttırıldığı yeni Veli Usta’da şimdilik 140 kişiye aynı anda hizmet verilebiliyor. Yerli ve yabancı içki servisi bulunan mekanda öğle servisiyle başlayan hizmet 24’e kadar sürüyor. Aracıyla gelenin park sıkıntısı da vale hizmetiyle aşılıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv