Yazı Boyutu:
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesinin işbirliğiyle yapımı süren Doğanlar Stadında çıta yükseldi. Projesi UEFA standartlarını karşılayacak şekilde geliştirilen stattan yeni sezonda faydalanacak Göztepe ve Altınordu kulüplerinin yöneticileri Başkan Aziz Kocaoğlunu ziyaret etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilanın da katıldığı görüşmede çalışmaların 2015-2016 sezonuna yetişecek şekilde hızlandırılması kararlaştırıldı.
Geçtiğimiz sezon stat sıkıntısı yaşayan Göztepe ve Altınordu kulüpleri, yeni sezondaki maçlarını İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi işbirliğiyle yapılan Doğanlar Stadında oynayacak. Alsancak Stadının deprem riski nedeniyle kapatılması üzerine daha da önem kazanan proje, UEFA standartlarına göre geliştirildi. Stadın 2015-2016 sezonunun başlangıcına yetiştirilmesi ve öngörülen çim kalitesinin yükseltilmesi için projeye destek veren her iki kulübün yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlunu ziyaret etti. Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Başkan Kocaoğlu ile birlikte projenin son detaylarını görüştü. Görüşmede statta gece maçlarının da oynanabilmesi için Bornova Belediyesinin aydınlatma ihalesine çıkması kararlaştırıldı.
Her iki kulüp yöneticisi de Başkan Kocaoğluna spora verdiği destek nedeniyle teşekkür ederken, Başkan Kocaoğlu da iki kulübün dayanışmasının Türk sporu adına örnek olması gerektiğini söyledi.
Her iki kulüp yöneticisi de Başkan Kocaoğluna spora verdiği destek nedeniyle teşekkür ederken, Başkan Kocaoğlu da iki kulübün dayanışmasının Türk sporu adına örnek olması gerektiğini söyledi.










