Yeni yaşlara özel kutlama

  • 0
  • 6.033
Yazı Boyutu:

İZMİR Ticaret Odası Meclis üyesi  işadamı Mehmet  Korkmaz’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Megatek Otomotiv’in 11’ncu, İzmir Mobis’in 5’nci yılı düzenlenen özel geceyle kutlandı.
 
eşme Pırıl Otel’de düzenlenen geceye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri  Gülten, Engin, Müge Korkmaz’ın yanı sıra geceye İstanbul’dan İlkerler Otomotiv San. Ve Tic.A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sonuvar, Megatek ve İzmir Mobis çalışanları ile eşleriyle davetliler katıldı.  Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenip oynayarak yoğun geçen bir yılın yorgunluğunu atan Megatek ve İzmir Mobis’çiler arasında yapılan çekilişle bir çalışan iki kişilik yurt dışı seyahat kazanırken,  1 çalışan düzüstü bilgisayar, bir kişi fotoğraf makinası, iki kişi ise çeyrek altın sahibi oldu.
 
Şirkette 3, 5 ve 10’ncu yıllarını dolduranların plaketlerle ödüllendirilmesinin ardından gelen pastayı yine çalışma arkadaşları ve ailesi ile birlikte kesen Mehmet Korkmaz yaptığı konuşmada her konuda yoğun bir yıl geçirdiklerini belirterek,  bu başarıda herkesin ayrı ayrı ayrı payı olduğunu belirterek tek tek teşekkür etti. Korkmaz, Çok çalıştık, çok yorulduk ve dinlenmeyi, eğlenmeyi  hak ettik. Yönetim Kurulu olarak geçtiğimiz yıl aldığımız karar doğrultusunda bu yıldan başlayarak her yıl bir çalışanımızı bir yakını ile birlikte, dinlenmesi, ufkunun daha da açılması amacıyla yurt dışına göndereceğiz.  Yapılan çekilişte bir arkadaşımız belirlendi, uygun olduğu zaman göndereceğiz.  Önümüzdeki yıl ve sonrasında da buna devam etmeye kararlıyız” dedi.
İlkerler Otomotiv San. Ve Tic.A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sonuvar ise Megatek ve İzmir Mobis’in çalışmalarını yakındak takip ettiklerini belirterek İlkerler Otomotiv olarak daima yanlarında olacaklarını söyledi.
Gece, O ses Türkiye Finalisti Derya ve Cenk ile arkadaşlarının müzikleriyle sürdü.

Türker- Banu Köksaldı, Mustafa – Özgül, Asil Yiğit, Yağmur Başakçı, Ebru,Hafize, Metin Çağlar, Müge Korkmaz

Mediha- Murat Cantekin, Hasan Hüseyin- Raziye Karaman, Kemal- Banu Yazal, Mehmet, Seda, Zeynep , Sude Sonuvar

Yasemin- Hakan Katrancı, Figen- Osman Kemikçi, Hafize- Yüksel Yaman, Melis, Ayşe- Menderes Uslu   

Kemal – Bilge Ulu, Yücel- Melek Yaslan, Burcu- Soner Bozyel, Alper Çiçekçi, Engin Korkmaz, Mehmet Kutalmış Çetinkaya

Pınar Kurt, Müge Korkmaz, Ferda Çiçekçi, Emel Kurt, Mehmet- Gülten Korkmaz, Şerife- Mümin Akdeniz

Mesut Durmuş, Yusuf Çakmak, Selçuk Gezer, Mert Çiftçi, Halil Gneç, Murat Uslu, Türker Bodur

Evren Şan, Ahmet Kocadoğan, Engin Polat, Murat Karcı, Edip Nalcı, Eren Şan, Ahmet Mol

Plaket alan ve verenler
Derya- Cenk ve arkadaşları

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv