Yeni yıla sağlıklı bir başlangıç

Günümüzde daha nitelikli, daha kaliteli bir yaşamın anahtarının iyi beslenme ve düzenli spor olduğu gerçeği herkes tarafından kabul görmektedir. Sporu hayatımıza katmak için ille de yarışma sporcusu gibi bir tempoyu benimsemek gerekmiyor. Kendiniz için uygun olan sporu seçerek, o sporu düzenli bir şekilde sürdürebilmek mümkün.

  • 0
  • 351
Yeni yıla sağlıklı bir başlangıç
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Günümüzde daha nitelikli, daha kaliteli bir yaşamın anahtarının iyi beslenme ve düzenli spor olduğu gerçeği herkes tarafından kabul görmektedir.  Sporu hayatımıza katmak için ille de yarışma sporcusu gibi bir tempoyu benimsemek gerekmiyor.
Kendiniz için uygun olan sporu seçerek,  o sporu düzenli bir şekilde sürdürebilmek mümkün.
 
Bugün spor sağlığı koruma ve ileriki yaşlarda da kaliteli bir hayat sürebilmek için olmazsa olmazların başında kabul ediliyor.
Artık ülke politikalarından biri haline gelmiş olan ‘’ Yaşam boyu spor, sağlıklı yaşam için spor.’’ hareketi bir  “moda” değildir. Şehir yaşamının insanları içine soktuğu hareketsizliğin sağlık üzerindeki olumsuz etkilerini ortadan kaldırmanın tek yoludur.
 
Wyndham Grand İzmir Özdilek oteli içinde hizmet veren Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center müdürü İsmail Zengil ‘’Bizler İzmir, İstanbul ve Eskişehir’deki Qualitasspa merkezlerimizde misafirlerimize muhteşem bir spa deneyimi yaşatırken, onlara uygun antrenman, beslenme, dinlenme programı verebilecek ve onlarla birebir ilgilenecek kişisel antrenör – personal trainer hizmeti de veriyoruz ‘’diyor. 
 
Zengil ‘’Her biri spor akademisi mezunu olan profesyonel hocalarımız kişilerin ihtiyaçlarına özel ye özel hazırladıkları spor, beslenme programını kontrol ve takip ediyorlar. Spor yaparken de hareketlerin doğru yapılıp yapılmadığı konusunda yardımcı olarak, motive ederek onların kısa zamanda hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyor. ‘’
 
Bu noktada kişisel antrenör kişinin yaşına, kilosuna ve elbette ki sağlık durumuna bağlı olarak onun ihtiyacı olan hizmeti sağlamakla kısa süreli değil kişiye hayat boyu yardımcı olacak bir alışkanlık ve bilinç de kazandırıyor.
 
İsmail Zengil ‘’Biz 2019 ‘da en büyük hazine sağlık diyenleri Qualitasspa’ya davet ediyoruz. Yeni yılda yeni bir başlangıç yapın .Kendinize ve sevdiklerinize bir iyilik yaparak sağlık hediye edin’’.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv