Yeni yıla yeni logo

  • 0
  • 658
Yeni yıla yeni logo
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Son yıllarda yaptığı yenilikçi adımlarla adından söz ettiren Çeşme Belediyesi, yeni yıla beş kala iki önemli değişiklik birden gerçekleştirdi; web sitesini yeniledi ve logosunu değiştirdi.

Turizm ve tanıtım alanlarının yanı sıra kurumsallaşma alanında da geçtiğimiz yıllarda önemli değişikliklere imza atan Çeşme Belediyesi, yeni yıla iki önemli değişiklik birden yaparak girecek. Turizm ve iş dünyasında büyük yankı uyandıran 9 durak 9 Deneyim tanıtım atağının ardından yenilikleri devam ettiren Çeşme Belediyesi, yeni yıla sayılı günler kala logosunuve web sitesinin tasarımını yeniledi. Uzun soluklu bir çalışmanın ürünü olan Çeşme Belediyesi'nin yeni web sitesi ve logosu, kurumun yenilikçi karakterini daha iyi yansıtacak.Kolay erişim hedefli arayüz
Çeşme Belediyesi'nin ilçenin denizinin eşsiz renginden ilham alarak tasarlanan, maviyle bezenmiş yeni web sitesi www.cesme.bel.tr, özgün tasarımıyla belediyenin çağdaş yapısını daha iyi yansıtan bir arayüze kavuştu. Site ziyaretçilerinin istediği menüye daha hızlı erişim sağlayabilmesi hedefiyle oluşturulan yeni sitenin tasarımı bilgisayarlar ve mobil cihazlar için farklı tasarlanan iki farklı ana sayfaya sahip olarak geliştirildi.Tüm işletim sistemleri ve mobil cihazlara uygun olan web sitesi, vatandaşın belediyeyi ulaşmasını daha da kolaylaştıracak.

Çeşme Kalesi, rüzgar ve sörf
Çeşme’nin gökyüzü ve denizinin mavi rengini verdiği yeni logoda ise ilçenin köklü sembolü olan Çeşme Kalesi, eşsiz denizi, dünyaca ünlü rüzgârı ve Alaçatı başta olmak üzere bölgeyle özdeşleşen sörfü resmedildi. Çeşme Belediyesi'nin yeni logosunda hayat bulan sembollerle, ilçenin köklü tarihi, benzersiz doğal güzellikleri, dinamikliği, enerjisi ve sunduğu alternatif yaşamın yansıtıldığını ifade eden Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "Logonun sakin ve özgün çizgileri ile mavi rengi kentin kendine güvenen kimliğini vurguluyor" diye konuştu.

Değişiklik her yerde görünecek
Çeşme Belediyesi’nin yenilenen web sitesi ve logosuyla birlikte; logo tasarımına ve yansıttığı kimliğine uygun olarak belediyenin tüm kurumsal görsel kimlik materyalleri de yenilecek. Yeni logo ile belediye içinde kullanılan basılı dokümanlar ve belediyenin hizmet binalarının yanı sıra araç ve bina giydirmelerine kadar tüm alanlarda yenilik yapılacak ve değişimin her yerde hissedilmesi sağlanacak. Çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade eden Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "Çeşme Belediyesi'nin kendine güvenen ve yenilikçi ruhu yakın zamanda Çeşme'nin her noktasında görünür hale gelecek" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv