Yenidoğan Yoğun Bakımı Yenilendi

  • 0
  • 1.079
Yazı Boyutu:

Universal Ege Sağlık Hastanesi bünyesinde bulunan yenidoğan yoğun bakım ünitesi yenilerek, hizmete açıldı. Açılış kokteylinde konuşan Universal Hastaneler Grubu Ege Bölge Koordinatörü Dr.Ulvi Ünal, “Uluslararası standartlara göre yenilenen ünitemiz ile minicik yaşamların elinden tutuyoruz” dedi.
 
Universal Ege Sağlık Hastanesi bünyesinde hizmet veren yenidoğan yoğun bakım ünitesi uluslararası standartlara göre yeniden düzenlenerek hizmete açıldı. Ünite, uzman hekimler yönetiminde, deneyimli hemşire kadrosu ile birlikte yoğun bakım ihtiyacı olan küçük bebekler için 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.
 
İzmir’deki kadın hastalıkları ve doğum uzmanları ile çocuk hastalıkları uzmanı hekimlerin biraraya geldiği açılış kokteylinde, yenidoğan ünitesi tanıtılarak verilen hizmetler hakkında bilgi verildi. Universal Hastaneler Grubu Ege Bölge Koordinatörü  Dr.Ulvi Ünal, “Hastanemizde doğumu gerçekleşen doğumlarda gelişebilecek komplikasyonlar halinde yenidoğan yoğun bakım ünitesinde gözlem ve tedavi imkanı sağlanmaktadır” dedi.
Ünal, ikinci basamak yenidoğan yoğun bakım hizmeti veren yenidoğan yoğun bakım ünitesiyle ilgili şu bilgileri verdi: “Ünitemizde 4 adet küvöz, ventilatör, hasta monitörü, tam donanımlı transport küvözü, negatif basınçlı izolasyon odası, LED’li fototerapi  ve tünel fototerapi cihazı, defibrilatör, EKG cihazı, mama mutfağı ve aile eğitim odası mevcut. Ayrıca hastanemizde pediatri uzmanlarına ilaveten çocuk kardiyolojisi ve çocuk cerrahisi uzmanı hekimlerimiz de hizmet veriyor. Kadın doğum ve çocuk hastalıkları alanında başarılı bir ekibe sahibiz. Ayrıca İzmir’de alanında en iyi hekimler de operasyonları için hastanemizi tercih etmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Amacımız bebeklerimize doğum ve doğum sonrası bakımda en iyi sağlık hizmetini sunmak, sağlıklı nesiller yetiştirmektedir.” 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi!

Rakiplerini geride bıraktı!

Araç tercihi çevreden yana

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Karın ağrısıyla gitti, yumurtalığında tümör ortaya çıktı

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Arşiv