yenilenen koleksiyonu ile erkeklerin favorisi olacak…

  • 0
  • 1.001
Yazı Boyutu:

Dünya’nın vazgeçilmez efsanevi CAT markası, 2012-2013 sonbahar kış sezonu için yepyeni bir koleksiyon ile karşınıza çıkıyor. Tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan yeni CAT koleksiyonunda yine hepsi birbirinden rahat botlar çok özel tasarımlar ile bütünleşiyor. CAT’in yeni erkek koleksiyonu dinamik, ayrıcalıklı tarzları tercih eden erkeklerin favorisi olacak
 
140 ülkede milyonlarca kişi tarafından tercih edilen CAT ürünleri rahatlığı, sağlamlığı ve şıklığı bir arada sunarak günlük yaşam ürünlerinizin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. CAT, konforu ve sağlamlığı yeni tasarımları ile birleştirerek sizlere uzun ömürlü kusursuz ürünler sunmaya devam ediyor. 
 
Ayrıcalıklı bir model: POE
Farklı olmayı seven, cesur, değişime açık genç erkeklere hitap eden Poe modeli günlük yaşamınızda süper rahat edebileceğiniz, ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz özel bir Cat botu olarak dikkat çekiyor. Koleksiyonun en renkli üyesi olan Poe nubuk ve deri seçenekleri ile de öne çıkıyor. Siyah Deri, Gri Nubuk, Sarı Nubuk, Kırmızı Nubuk ve Kahverengi Deri alternatifleri arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız. Fiyatı: Nubuk- 179 TL /Deri 189 TL
 
Hareketi seven erkekler için UTILIZE
Hareketli bir hayatı olan, bu hareketlilik içinde rahatını ön planda tutan ancak tarzından da ödün vermek istemeyen erkekler için artık ayakkabı bulmak sorun değil. Tasarım, kalite, rahatlık ve fonksiyonelliğin bir arada olduğu Utilize, hem gündüz hem gece rahatlıkla kullanılabilecek özel bir CAT modeli olarak ön plana çıkıyor.  
Koleksiyonun n dikkat çeken modelleri arasında yer alan Utilize en iyi kalitede hakiki deri kullanılarak üretiliyor. Tabanı yumuşak, dayanıklı, esnek, su ve hava geçirmeyen, elektriğe karşı dirençli özel bir kauçuk malzemeden üretilen Utilize modelinin astarı ise filedir. Ayağın şeklini alabilen, formunu koruyan, yırtılmaya karşı dayanıklı, yumuşak, rahat, kırışmayan, nefes alan bir malzeme olan File erkeklere mükemmel bir konfor sağlıyor. Ayakkabıdan çıkarılabilen özel Eva iç tabanı ile botunuz hem uzun ömürlü olacak hem de ayakkabınızın bakımını kolaylıkla yapabileceksiniz. Yapısı itibariyle üzerinde bakteri üretmediği için son derece sağlıklı olan Eva malzemesi ayrıca ayakkabınızda ısı yalıtımı da sağlamaktadır. Tüm bunların yanında doğaya saygılı bir malzeme olup, geri dönüşümlüdür. Siyah ve Kahverengi olmak üzere 2 renk alternatifi bulunan Utilize’ın fiyatı 179 TL’dir.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv