YEŞİLÇAM ŞARKILARI İLE NOSTALJİ YOLCULUĞU

  • 0
  • 1.658
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde nostalji rüzgarları esti. Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen “Yeşilçam Şarkıları” konseri gecenin konuklarını adeta mest etti. Türk Sineması’nın hafızalardan silinmeyen filmleri eşliğinde gerçekleştirilen konserde, solist Erdem Özgen’in seslendirdiği şarkılara izleyiciler de hep bir ağızdan eşlik etti.
 
Konserde, “Burası Agora Meyhanesi”, “Samanyolu”, “Arım Balım Peteğim”, “Artık Sevmeyeceğim”, “Gurbet İçimde Bir Ok Her Şey Bana Yabancı”, “Bu Gece Son Gecemiz”,”Yeşil Gözlerinden Muhabbet kaptım”, ”Senede Bir Gün”  gibi dillerden düşmeyen 26 şarkı seslendirildi.
 
Yeşilçam filmlerinin bir döneme damgasını vurduğunu belirten sanatçı Erdem Özgen, “Bu filmleri hâlâ seyrederken duygulanıyoruz. Yıllar geçse de unutmamız mümkün değil. Onlar yaşantımızı yansıtıyordu. Yeşilçam filmleriyle birlikte müzikleri de o döneme damgasını vurdu. Bu şarkılar daha sonra yüreğimizde yer buldu, sürekli dinlenir oldu.” dedi.
 
Yeşilçam Şarkıları konserlerini Türkiye’de pek çok yerde verdiğini belirten sanatçı Özgen, “Karşıyaka’da bizleri buluşturan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’a teşekkür ediyorum. Seyirciler ile bir arada adeta Karşıyaka korosunu oluşturduk. Hepiniz yürekten eşlik ettiniz. Bu güzellikleri unutmak mümkün değil. “ diye de ekledi. Gece boyunca şarkılara eşlik eden konuklar sanatçıyı ayakta alkışladı.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Alice’den esinlendi

Doğa Kent Sanat Karma Sergisi Çetin Emeç'de

Arşiv