Yitirdiğimiz insani duyguları resimlerime yansıtmaya çalıştım

  • 0
  • 666
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi(EÜ) 50. Yıl Köşkü’nde Anadolu Üniversitesi(AÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Numan Arslan’ın resim sersisi açıldı.
 
Sergi açılışına EÜ Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Atilla Silkü, Prof. Dr. Semih Ötleş, Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bedri Karayağmurlar ve sanatseverler katıldı.
Açılışta konuşan Prof. Dr. Yılmaz “Ege Üniversitesi olarak böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bu sergideki tablolar Anadolu’yu çok güzel anlatıyor. Özellikle tablodaki kuş resimleri benim kişisel duygularıma hitap ediyor. Bu resimler insana ‘ne kadar güzel çizilmiş’ dedirtiyor” dedi. Numan Arslan ise Eܒnün böyle etkinliklere öncülük etmesinin diğer üniversitelere örnek bir davranış olduğunu söyleyerek Eܒde sanatseverlerle bulunmaktan büyük keyif aldığını belirtti. Arslan, “Resimlerimde yitirdiğimiz insani duyguları uyandırmaya çalıştım” dedi. 
Numan Arslan Resim Sergisi 16 Ocak 2013 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.İZMİR(Ege ajans /Özge Aydıner)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

İTK'da İngilizce Müzikaller

Arşiv