Yoğun ilgi film gösterimini uzattı

  • 0
  • 539
Yoğun ilgi film gösterimini uzattı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerikapsamında gerçekleştirdiği   “ParklardaSinema” etkinliği vatandaşlardan yoğun ilgi görünce süresi uzatıldı. Karabağlarsınırları içerisindeki 10 parkta gerçekleştirilen ve yaklaşık 3 bin kişininilgi gösterdiği film gösterimi iki hafta daha uzatıldı. 

 

Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün düzenlediği açıkhava sineması etkinliği Karabağlar halkı tarafından kısa sürede benimsendi. Yazsıcaklarından bunalan Karabağlar halkı, parklarda gösterime sunulan filmlereyoğun ilgi gösterdi. Daha önce Ağustos ayının sonuna kadar süreceği açıklananetkinlik, vatandaşların ve mahalle muhtarlarının talebi üzerine iki hafta dahauzatıldı.

Son olarak Yurtoğlu Parkı’nda gerçekleştirilen ve Cem Yılmazile Mazhar Alanson'un başrollerini paylaştıkları “Her Şey Çok Güzel Olacak”filmi, izleyenlere keyifli saatler yaşattı. Film izlemeye gelenlere belediyepersoneli tarafından çekirdek ikram edildi.

 

Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü yetkilileri herparkta şimdiye kadar her akşam ortalama 300 kişinin filmleri izlediğinibelirterek bu sayının 10 parkta 3 bini bulduğunu açıkladılar. Geceye katılanKarabağlar Belediyesi Kültür Müdürü Salim Çetin ise ilçe halkına etkinliklerinuzatılacağı müjdesini verdi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu iseKarabağlar’da halkın sanatsal ve kültürel etkinliklere gösterdiği ilgidenduyduğu memnuniyeti dile getirerek imkanlar ölçüsünde bu tür etkinlikleredestek olmaya devam edeceklerini söyledi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv