Yola Wyndham İzmir Özdilek olarak devam

  • 0
  • 1.422
Yazı Boyutu:

Özdilek Holding tarafından 2003’ün Ağustos ayında CrownePlaza İzmir ismiyle hizmete giren oteli, 1 Ağustos 2013 itibariyle dünyanın enbüyük otel zinciri Wyndham Hotels & Resorts işbirliğiyle Wyndham İzmirÖzdilek olarak değişti. Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen ÖzdilekHolding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, müşteri memnuniyeti ve kalitelihizmet politikalarını bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi. ToplantıyaWyndham Hotel Group Merkez ve Doğu Avrupa Operasyon Başkan Yardımcısı EdwinBroers, Özdilek Grup Koordinatörü Kaşif Özkan ve Wyndham İzmir Özdilek GenelMüdürü Funda Bezircilioğlu da katıldı. Dünya genelinde 15 markası ile 67 ülkedeyaklaşık 7 bin 410 otele sahip olan Wyndham grubuyla ortak çalışma içerisinegirmekten memnuniyet duyduklarını belirten Özdilek, “Müşterilerin lüks otelbeklentilerini karşılayacak yüksek kaliteli bir konaklama deneyimiyaşayacaklarına eminiz” dedi.

Toplantıda konuşan Özdilek Holding Yönetim Kurulu BaşkanıHüseyin Özdilek, Ağustos 2003 tarihinde Crowne Plaza İzmir ismi ile hizmetegiren otelin 10 yıldan beri aldığı birçok ödül ile İzmir’i başarıyla temsilettiğini hatırlatarak, “Faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde olduğu gibi 10.yılımızı geride bıraktığımız Otelcilik sektöründe de prensibimiz, misafirodaklı hizmet anlayışı ile sizlere en kaliteli hizmeti sunmaktır. Otelimiz 1Ağustos itibariyle dünyanın en büyük Otel zinciri Wyndham Hotels & Resortsile işbirliği yapmış olup Wyndham İzmir Özdilek ismi ile hizmet vermeye devamedecektir. Wyndham grubu ile işbirliğimizin çok başarılı olacağından veotelimizi tercih eden misafirlerin Wyndham İzmir Özdilek’te lüks otelbeklentilerini karşılayacak yüksek kaliteli bir konaklama deneyimiyaşayacaklarına eminiz. Wyndham Oteller grubu dünya genelinde 15 markası ile 67ülkede yaklaşık 7 bin 410 tesisle dünyanın en büyük ve en çeşitli otellerzinciridir. Lüks kategoriden ekonomik kategoriye kadar sunulan en genişkonaklama olanaklarının yanı sıra eşsiz bir müşteri hizmeti ve ayrıcalıklarsunmaktadır. Seçkin bir şehir oteli ve üstün hizmetleri ile öne çıkan otelimiz,Özdilek Holding olarak en iyiyi sunma çabamızın güzel bir örneğidir” dedi.

Önümüzdeki yıl İstanbul Levent’te hayata geçirecekleriÖzdilek Center projesinden de bahseden Özdilek, “Otel, iş merkezi ve alışverişmerkezinden oluşan projemizin inşaat çalışmaları halen devam ediyor. Arsadeğeri ile birlikte 650 milyon dolara malolan ve 33 bin metrekare arsa üzerineinşa edilen Özdilek Center projesi iki kuleden oluşuyor. Projenin 2014 Nisanayında bitirilmesi ve bin kişisi kendi bünyemizde olmak üzere toplam 3 binkişinin istihdam edilmesi planlanmakta. İstanbul projemizdeki otelimiz deWyndham İstanbul Levent adıyla hizmete girecek. Özdilek Holding olarakamacımız; daima ülkemize fayda sağlamak, direkt ve endirekt vergi üretmek veyatırım yaparak kişi başına düşen gayrı safi milli hâsılanın 20 bin dolarınüstüne çıkması için katkıda bulunmaktır. 2012 yılı ciromuz 892 milyon TL olup,2013 için ciro beklentimiz 1 milyar TL’dir. Holdingimizin sağladığı direkt veendirekt vergi toplamı ise 2012 yılı için toplam 74 milyon TL olup 2013 yılıbeklentimiz 85 milyon TL’dir. İstihdam sayımız ise 5 bin 600’dür. İstanbul’dakiprojemiz bittiğinde 2014 yılı istihdam sayımızın 6 bin 600 kişi olmasınıhedefliyoruz” dedi.

İzmir’in EXPO 2020 adaylığıyla ilgili de konuşan Özdilek,“İzmir’in EXPO’ya girmesi gayet isabetli bir durum olur. 6 ay boyunca dünyanınpek çok yerinden gelen farklı sektörlerdeki işadamları ve turistlerin İzmir’itanımalarına, alışveriş ve yatırım yapmalarına imkan sağlayacaktır. Bizler deÖzdilek Holding olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bütçemize zararvermeden gücümüz yettiğince destek olmak isteriz” dedi. Ülkemizin kalkınmasınınbir diğer yolunun da turizmden geçtiğini belirten Özdilek, “Türkiye’nin yeniotellere şiddetle ihtiyacı var. Turizmi daha da geliştirmek için sokaklarımızıda 5 yıldızlı hale getirmeliyiz. Dil bilen insan sayısını artırmalıyız. Yatırımyapacak iş turistini ülkemize çekmemiz ülke ekonomisine can katacaktır”şeklinde konuştu.Gerçekleşen işbirliğinden mutluluk duyduğunu dile getirenWyndham Hotel Group Merkez ve Doğu Avrupa Operasyon Başkan Yardımcısı EdwinBroers ise Türkiye’de 21 otel ile işbirliği yaptıklarını söyleyerek sözlerinişöyle sürdürdü:  “Dünyanın en büyük otel işletmesi olarak Türkiye’degenişlemekten memnunuz. Ülkenizde sadece büyük kentlerde değil, İzmit, Malatyagibi farklı illerde de otellerimiz var. Türkiye’deki otel yatırımlarımızartarak devam edecek. Ayrıca 10 tane kontratı tamamlanmış ve kısa süredeaçılması planlanan otel yatırımımız daha var. Bunlardan üç tanesi de İzmir’deolacak.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv