Yolunuz açık olsun

Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) üstün başarı elde ederek Bayraklı ve İzmir’in gururu olan BAYGEM öğrencileri, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı ziyaret etti.

  • 0
  • 782
Yolunuz açık olsun
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) üstün başarı elde ederek Bayraklı ve İzmir’in gururu olan BAYGEM öğrencileri, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı ziyaret etti. Başarılarından dolayı öğrencilere çeyrek altın hediye eden Başkan Karabağ, “Bizler her zaman sizin yanınızdayız. İnsan hayatını yönlendirebilmek park yolu yapmaktan daha önemlidir” dedi.

Bayraklı Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM)'de yıl boyu gördükleri eğitimin meyvesini LYS’de alan öğrenciler, hayallerindeki üniversitelere yerleşerek büyük bir başarının altına imza attı. Başkan Karabağ’a teşekkür ziyaretinde bulunan öğrenciler, BAYGEM’de aldıkları eğitim sayesinde üniversiteyi kazandıklarını anlattı.  Karabağ’ı ziyaret eden öğrencilerden, Muhammet Ömür Okçu Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Berna Tosun Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Selinay Gönülal Hacettepe Üniversitesi Psikoloji ve Tuğçe Karana ise İstanbul Teknik Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümlerine yerleşti.

DERSHANEMİZ DEVAM ETSİN
7’nci sınıftan bu yana BAYGEM’deki kurslara katılarak gerek okuldaki gerekse sınavdaki başarılarına başarı katan öğrencilerden Berna Tosun, “BAYGEM ilk açıldığı seneden beri buradayım. Birçok öğrenci gibi hayatımın temeli burada atıldı. Bize böyle bir imkân verdiğiniz ve destek olduğunuz için teşekkür ederim. Valimizden de yeni bir genelge ile dershanelerimizin devam etmesi için destek istiyoruz” dedi. Tıp Fakültesini kazanan Muhammet Ömür Okçu ise, “BAYGEM’i yakın bir arkadaşımdan duydum. Sınavına girip kazandım. Yıl boyu öğretmenler bizimle neredeyse birebir ilgilendi. Aile ortamı vardı. Düzenli çalıştım ve kazandım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

PROTOKOL SAĞLANIRSA 11 DERSLİK DAHA GELİYOR!
BAYGEM öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyduklarını ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise, “Dershanemiz kurulduğu günden beri en iyi sonuçları alıyor. Bu da yılların verdiği deneyimi ve sistemin oturduğunu gösteriyor. Dershanemizde eğer protokol sıkıntısı yaşamazsak 11 derslik daha kazandırıp, daha çok arkadaşa yardımcı olmak istiyoruz. Önemli bir iş gördüğümüzü düşünüyoruz. Önemli olan park yolu yapmak değil, insan hayatını yönlendirebilmek. Dolayısıyla sizlerle gurur duyuyoruz. Başardığınız için teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Karabağ, öğrencilere çeyrek altın hediye etti.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv