Yönetim Danışmanlığı Zirvesi ikinci kez İzmir’de düzenleniyor

Robotlar ve insanlar, biri dijital yazılım, diğeri genetik yazılım; dijitalleşen iş süreçlerinde nasıl iletişim kuracak ve nasıl yönetilecek? İnsan kaynaklarında yetenek yönetimi ve liderliğin yeni kodları dijital süreçte nasıl oluşacak?

  • 0
  • 563
Yönetim Danışmanlığı Zirvesi ikinci kez İzmir’de düzenleniyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Robotlar ve insanlar, biri dijital yazılım, diğeri genetik yazılım; dijitalleşen iş süreçlerinde nasıl iletişim kuracak ve nasıl yönetilecek? İnsan kaynaklarında yetenek yönetimi ve liderliğin yeni kodları dijital süreçte nasıl oluşacak? Dijital dönüşümün veri işleme ve yönetimi ile kurum itibarı yönetimine etkisi ne olacak? Türkiye, dünyadaki bu dönüşüm sürecinin neresinde?
 
Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Ege Yönetim Danışmanları Derneği işbirliğiyle düzenlenen ve tüm bu soruların ele alınacağı “Yönetim Danışmanlığı Zirvesi”nin ikincisi, 14 Haziran’da iş dünyasını bir araya getirecek.
 
Ekonomi, sanayi ve ticaret alanında öncü Ege Bölgesi’nde, yönetim danışmanlığı mesleğinin gelişimine katkıda bulunmak, dolayısıyla danışanların bölgeye ve ülkeye katkılarını arttırmak amacıyla “Endüstri 4.0 Sürecinde Dijital Yazılım ve Genetik Yazılımın Yönetişimi” başlığıyla düzenlenen “II. Yönetim Danışmanlığı Zirvesi”, 14 Haziran Çarşamba günü Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Salonu’nda yapılacak.
 
Üç oturumda gerçekleştirilecek zirvede, ilk oturumda, sürdürülebilirlik için robotlar ve insan kaynakları yönetişiminde yeniden tanımlanan yetenek yönetimi ile dijital süreçle birlikte değişen liderliğin yeni kodlarını; Stackpole International İK Müdürü Başak Ertaş ve Schneider Electric İnsan Kaynakları Müdürü Yasemin Erbay anlatacak.
 
İkinci oturumda, dijitalleşen kurumlarda sürdürülebilirlik ve kurum itibarıyla, kurumsal sosyal sorumluluktan kurum itibarına giden yolu, MultinetUP Yönetim Kurulu Üyesi Selen Kocabaş ve Kurumsal İtibar Yönetimi Danışmanı Aylin Onart ele alacak.
 
Son oturumda ise, dijital dönüşümde veri işleme ve yönetimiyle, üretimde dijitalleşme sürecini, DataLabTR Veri Analisti Fatma Çınar  ve Hugo Boss Bilgi Teknolojileri Grup Yöneticisi Erkut Ekinci değerlendirecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv