Yüksek Sadakat ile 29 Ekim

İzmir Sanayici ve İş insanları Derneği (İZSİAD) geleneksel olarak her sene coşkulu olarak kutladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasını bu yıl West Park AVM’de Yüksek Sadakat konseri ile yaptı.

  • 0
  • 4.606
Yüksek Sadakat ile 29 Ekim
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Sanayici ve İş insanları Derneği (İZSİAD) geleneksel olarak her sene coşkulu olarak kutladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasını bu yıl West Park AVM’de Yüksek Sadakat konseri ile yaptı. 
İZSİAD üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği gecede Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. Kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı.

Kutlamanın açılışında bir konuşma yapan İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, 98. Yaşını kutladığımız Cumhuriyet’in bir değerler bütünü olduğunu söyledi. 

Cumhuriyet’in kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden, bu topraklar üzerinde yaşayan herkesi kucaklayan, birinci sınıf vatandaş olarak gören, farklılıkları ortak zenginlik olarak tanımlayan, toplumun bütün unsurlarını kavrayan bir yönetim biçimi olduğunu ifade eden İZSİAD Başkanı Küçükkurt, “Bugün için görevimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını, birliğini ve bütünlüğünü koruyarak ülkemizi daha ileriye taşıyacak kararlılığı göstermektir” dedi.


İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ve Yönetim Kurulu'nun kadın üyeleri, Tankar Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Selim Tan'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.
Bu anlamda ulus olarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten aldıkları tarihi mirasın sorumluluğunu hisseden, bu günü kavrayan ve geleceğe ışık tutan bilimi rehber edinen gençler yetiştirmek mecburiyetinde olduklarını vurgulayan Küçükkurt, “Bugün burada Cumhuriyeti hak ettiği şekilde, bir doğum günü bilinciyle kutlamak için bir araya geldik. Gençlerin sevgilisi Yüksek Sadakat grubu ile Cumhuriyet coşkusunu yaşayacağımıza eminim. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” diye konuştu. 
Sonrasında sahne alan Yüksek Sadakat grubu, çaldığı parçalar ile tüm West Park AVM’ye coşkulu bir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaşattı. Gecenin sonunda Tankar Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Selim Tan, Yüksek Sadakat Grubu'na teşekkür plaketi takdim etti.
FOTOĞRAFLARIN DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ BUTONU UNUTMAYIN...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv