Yurtta Muhteşem Konser

  • 0
  • 1.659
Yazı Boyutu:

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) İzmir Bölge Korosu “2 Nevi Nostalji” (Türk Sanat Müziği- Türk hafif Müziği) isimli bir konser düzenledi.
Kredi ve Yurtlar Kurumu Bornova Yurdu tiyatro salonunda gerçekleştirilen konsere KYK Bölge Müdür Vekili Zafer Görer, yurt görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilerden ve memurlardan oluşan koro şef Güvenç Birer yönetiminde Türk Sanat Müziğinin unutulmaz eserlerini büyük ustalıkla seslendirdi. 19 şarkılı repertuarda konukların kulaklarının pasını silen koro büyük alkış aldı. Konuklara adeta bir müzik ziyafeti sunan koro, Yıldırım Gürses, Erol Sayan, Selami Şahin, Orhan Gencebay gibi birçok ünlü bestekar ve sanatçıların eserlerini seslendirdi.
 
Koro ve solo şarkılardan oluşan konserde konuklar da şarkılara eşlik etti. Son olarak KYK Bornova Yurdunda 14. konserini gerçekleştiren şef Güvenç Birer yoğun istek üzerine  “Çile Bülbülüm”  şarkısını seslendirdi.
Konser sonunda Kredi Yurtlar Kurumu Müdür Vekili Zafer Görer şef Güvenç Birer’e çiçek taktim etti ve teşekkürlerini dile getirdi. Koronun oluşumu ve konserlerin hazırlanmasında görev alan Ramazan Altınay “19 yıldır düzenli olarak bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra birçok sosyal ve kültürel etkinliklerimiz de var. Bu konuda bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.  İZMİR(Ege Ajans/ Mehmet Açar- Leyla Doğrul- Kader Doğay

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv