ZEYTİN İÇİN YARIŞAN KLASİK OTOMOBİL TUTKUNLARI KUPALARINI ALDI

  • 0
  • 569
ZEYTİN İÇİN YARIŞAN KLASİK OTOMOBİL TUTKUNLARI KUPALARINI ALDI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Klasik Otomobil Kulübü tarafından bu sene Ayvalık'ta  düzenlenen 18. Batı Anadolu Tarihi Ralli (West Anatolian Historic Rally) sona erdi.

Bu yıl zeytin ağaçlarının korunmasına dikkat çekmek  amacıyla  gerçekleşen rallinin final gecesinde Grand Otel Temizel'de düzenlenen yemekte, ralliye katkıda bulunanlara teşekkür plaketleri verilirken, dereceye giren yarışmacılara da kupaları dağıtıldı.

30 klasik otomobilin Ayvalık-Çandarlı-Bergama güzergahında gerçekleştirdikleri 3 günde toplam 450 kilometrelik yol katedilen rallide; birinciliği 1957 model Volkswagen marka otomobille yarışan Muharrem Gök ve Tules Obuter kazanırken; ikinciliği 1979 model Volvo marka otomobille yarışan Erdal Gömügen ve Kemal Gömügen ve üçüncülüğü ise 1978 model Mercedes-Benz marka otomobille yarışan Kıvanç Dündar ile Suat Ekmekçioğlu elde etti.
Final gecesinde konuşan Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Aydın Harezi, rallinin kazasız belasız geçmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ilk defa 1997'de düzenlenen Tarihi Batı Anadolu Rallisinin bu sene 18. yılını doldurduğunu hatırlatarak, bu yıl zeytin ağaçlarının korunması için gerçekleştirdikleri organizasyona destek veren; Ayvalık Belediyesi, Grand Otel Temizel , Nart Sigorta, Reklam Sepeti, Antika Otomobil Federasyonu ve TOSFED yöneticilerine teşekkür etti.

Kulübün Genel Sekreteri Zeynep Tura’nın öncülüğünde dağıtılan kupa töreninde ise dereceye girenlerin coşkusu geceye  damgasını vurdu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv